Олександр ІЩЕНКО: «Такий захід був уперше, і хочемо, щоб це стало традицією»

Олександр ІЩЕНКО: «Такий захід був уперше, і хочемо, щоб це стало традицією»

- У нас досить сильна конкуренція, ми сьогодні це вкотре побачили. Достатьньо навіть подивитися на турнірну таблицю за підсумками першого кола. У трьох вікових групах ми перші, лише хлопці 2004 року народження відстають на три очки від «Шахтаря». Але, з огляду на те, що як раз цю команду тренує найкращий тренер, з чим я його вітаю, Олексій Дроценко, - думаю, що ми там виправимо ситуацію і будемо претендувати на перше місце. Головна мета і завдання цього заходу - популяризувати дитячо-юнацький футбол. Це вже зовсім інший рівень - вручення нагород, телебачення, увага журналістів. Це додатковий стимул для хлопців, дуже хороша та вдала реклама. Гадаю, вона зацікавить нових кандидатів, щоб вони займалися футболом і намагалися вигравати призи, які сьогодні були вручені номінантам.

- Як вважаєте, наскільки це важливо для молодих хлопців? У нинішніх гравців першої команди не було таких нагород, визнання.

- Таке було вперше. Сьогодні неодноразово казали про те, що ми хочемо, щоб це стало традицією. Це ініціатива президента ДЮФЛУ Віталія Петровича Борта, яку ми всі підтримали, в тому числі я як керівник ДЮФШ «Динамо», щоб цей захід відбувся. Бачили, як горіли очі у хлопчаків, які отримували ці призи, які були номінантами. Ви бачили кворум, хто вручав ці призи. Дійсно, живі легенди футболу та діючі гравці. Це дійсно здорово, це дуже потрібний захід, який я всіляко підтримую.

- Для гравців і дитячих тренерів це буде стимулом, якщо щороку проводитимуться такі церемонії нагородження?

- Так, удвічі приємніше, що наш тренер став найкращим тренером ДЮФЛ. Це буде додатковим стимулом для того, щоб працювати краще, якісніше і поповнювати основну команду.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер