Олександр Караваєв: «До матчу-відповіді з «Брюгге» будемо налаштовуватися ще краще»

Олександр Караваєв: «До матчу-відповіді з «Брюгге» будемо налаштовуватися ще краще»

- Коли ми вийшли на поле за хвилину до початку матчу, бачили вболівальників. Багато хто прийшов. Був приємний сплеск емоції - це додаткова підтримка. Ми розуміємо, що люди прийшли на стадіон у такий мороз. Окрім цього, тільки сьогодні вранці почався продаж квитків. Потрібно було спланувати день, щось, можливо, відкласти, прийти на футбол, тим паче о п'ятій вечора. Це дорогого вартує. Щиро їм дякуємо, дуже приємно.

- Що сьогодні вдалося зробити, і що не вдалося окрім перемоги?

- Упустили перемогу, забили шикарний м'яч. Може, десь упевненості не вистачало, оскільки це друга офіційна гра. Тому що коли ти входиш у тонус, розкутіше почуваєшся. Тому, імовірно, ігрового тонусу не вистачає, але до гри-відповіді ще зіграємо поєдинок у чемпіонаті. У матчі-відповіді буде потрібно віддаватися більше, ніж на 100%, бо треба буде забивати.

- Чи хотілося взяти реванш після гри на НСК "Олімпійський" із "Брюгге" минулого сезону?

- Не сказав би, що сильно хотілося взяти реванш. Просто ми бачимо за останні півроку, у якій ми формі. Вважаю, що нам до снаги пройти цього суперника, і ми побачили це і на футбольному полі. Просто нам потрібно буде на повторну гру налаштуватися психологічно й емоційно, що ми впевнені у своїх силах, і у нас усе вийде. Те, що нам говорять і що від нас вимагають, - це дуже сильно. Нам тренерський штаб дуже допомагає, усе роблять для того, щоб ми правильно розуміли саму структуру гри. Упевнений, що у нас усе вийде.

- Нічия - результат негативний або позитивний для "Динамо"?

- Якщо дивитися з точки зору двох матчів - більше негативний. Удома вели в рахунку 1:0. Це більш комфортний рахунок, ніж 1:1, коли на виїзді потрібно забивати. Але це додає ще більше стимулу, що ми зобов'язані забити. Будемо налаштовуватися ще краще.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер