Олександр Караваєв: «Містер емоційний, він завжди вимагає від нас більшого»

Олександр Караваєв: «Містер емоційний, він завжди вимагає від нас більшого»

- Гра з «Дніпром-1» була непростою. Чи були готові до такого розвитку подій та опору з боку суперника?

- Так, звичайно, ми завжди готові, оскільки розуміємо, що суперники розбирають нашу гру, готуються, роблять усе можливе, щоб не пропустити та не дати нам зіграти у свою гру на своїх найкращих якостях. Але, у разі потреби, ми перелаштовуємося по ходу гри, намагаємося грати різнобічно, і, якщо щось не виходить, намагаємося зробити це по-іншому.

- Які сьогодні були складнощі?

- У першому таймі суперники дуже грамотно перекривали нас, добре тактично діяли в обороні, перекривали нам зони. Хоча навіть у такій ситуації можна було «вичавити» більше після проходів та прострілів із флангів. У другому таймі, особливо після забитого м'яча, з'явилося ще більше моментів, вони стали грубіше діяти, і ми зіграли на цьому.

- Головний тренер був незадоволений сьогодні, робив багато підказок під час гри...

- Він завжди вимагає від нас більшого, багато підказує, часом емоційно. Ми звикли до цього. Усі розуміють, що Містер хоче від нас більшого та кращого, і каже: «Виконуйте те, що я вимагаю від вас. Якщо це не буде приносити результату, то винен буду я». Як показує практика, якщо ми виконуємо те, що він говорить на установках, то, як правило, матчі завершуються нашими перемогами.

- Два поспіль непрості матчі, з «Олександрією» та «Дніпром-1», у яких удалося взяти шість очок. Далі більше…

- Це той результат, який нам потрібен, у кожному матчі треба здобувати по три очки. Названі команди хороші, міцні, які борються за потрапляння до топ-шістки. У тих же дніпрян був невдалий період, але після зимової перерви вони не програвали. Видно, що тренер налагодив і тактичні, і командні дії, тому нам довелося докласти чимало зусиль, щоб виграти сьогодні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер