Олександр КАРАВАЄВ: «Отримую задоволення від перебування в «Динамо»

Олександр КАРАВАЄВ: «Отримую задоволення від перебування в «Динамо»

- Олександре, ти досить гармонійно виглядаєш у динамівській формі. Що думаєш із цього приводу?

- Теж так вважаю, адже отримую задоволення перебуваючи тут. Від колективу, від тренувань, від вимог. Усе подобається та влаштовує. З великим задоволенням працюю, граю, тренуюся. Настрій у меня чудовий.

- Гру проти «Ботошані» вважаєш дебютною за «Динамо»? Або дочекаємося офіційного матчу?

- Це тренувальний збір, була гра з підвищеною відповідальністю, якщо можна так сказати. Тому так, дебют відбувся. Але очікую офіційної гри. Через такі поєдинки готуємося до старту сезону.

- Які враження від матчу?

- Суперник нічим не здивував. Ми так і припускали, що будемо контролювати гру і будуть моменти. Пропустили м'яч після нашої помилки біля воріт. Могли більше забивати, тому будемо працювати над реалізацією. Те, що є розуміння на полі і контроль м'яча, це дуже добре.

- У тебе був хороший момент. Чого не вистачило для гола?

- Можливо, упевненості. Коли отримав м'яч, був уже у штрафній, потрібно було реалізовувати момент. Нічого, будемо працювати над цим.

- Ти сьогодні діяв ближче до атаки, але відомо, що можеш діяти як попереду, так і позаду. Де тобі комфортніше?

- В принципі, без різниці, де грати. До матчу потрібно налаштуватися на гру, на свою позицію, на функції на полі. Я до цього вже звик.

- Адаптуватися в колективі вже вдалося?

- Так. Було досить легко, тому що багатьох я знав по збірній, когось і до збірної знав, і іноземці прийняли добре. Це дуже приємно.

- Якісь особливості в тренувальному процесі можеш виділити?

- Нічого нового не помітив. Але є деякі вправи, пов'язані з ударами, з подачами з флангу, які виконував уперше. Хороша інтенсивність на тренуваннях, це великий плюс.

- Хто з гравців є твоїм прямим конкурентом?

- Їх багато. Це і правий захисник Томаш Кендзьора, і півзахисники - Віктор Циганков та Георгій Цітаїшвілі. Коли є конкуренція, це дуже добре. Вона надає більше мотивації працювати над собою, приносити користь команді.

- Як ти почуваєшся фізично і які твої очікування від збору?

- Почуваюся набагато краще. Немає тяжкості і труднощів при виконанні вправ. Потроху набираємо кондиції. Кожне навантаження переноситься адекватно. Головне - правильно підготуватися до сезону. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер