Олександр Караваєв: «Упевнений, що ми будемо тільки покращувати нашу гру»

Олександр Караваєв: «Упевнений, що ми будемо тільки покращувати нашу гру»

- Вітаємо з тим, що «Динамо» повернулося до Ліги чемпіонів! Які це почуття?

- Звичайно, позитивні. Ми цього чекали, ми до цього прагнули. Це було одне з наших головних завдань відтоді, як ми зібралися після невеликої відпустки – на ці два місяці. Добре стартувати в чемпіонаті України та вийти до групового етапу Ліги чемпіонів. Ми виконали це завдання і тепер потрібно далі поетапно слідувати своїм цілям.

- Головний тренер залишився незадоволеним певним авантюризмом, який був присутній у грі команди за рахунку 3:0. Як це можна пояснити?

- Зараз важко щось говорити по гарячих слідах. Звичайно, ми розуміємо, що перший тайм і другий відрізнялися. У першому таймі ми виконали все, що від нас вимагав тренер. Особливо в перші 20-30 хвилин, коли ми забили голи, домінували на полі, вели гру. Але потім ми трохи втратили нитки гри. У другому таймі ми також швидко забили гол, могли забити ще. А потім ми почали йти в непотрібну авантюру, втрачати м'ячі. Було якесь непорозуміння. Потрібно це покращувати. Я вважаю, що ми це можемо швидко припинити. Ми побачили, над чим потрібно працювати. Тепер зробимо висновки і в подальших іграх не будемо припускатися цих помилок.

- Мірча Луческу показав мудрість при підборі складу. Ми побачили, мабуть, оптимальний варіант захисної лінії на сьогодні...

- Це досвід тренера. 50 років тренерської кар'єри – не знаю, у кого на рахунку більше або стільки ж. Він нам говорить: «Я бачив багато. Ви, головне, мене слухайте, я вам хочу допомогти прогресувати, досягати результатів прямо тут і зараз. Якщо ви мене будете слухати, я вам постараюся якомога більше передати всього». І як ми бачимо, якщо ми виконуємо те, що від нас вимагає тренер, то у нас це виходить і приносить результат. Ми будемо тільки покращувати те, що від нас вимагають, робити поменше помилок і побільше позитивних дій у нашій грі.

- Георгій Бущан продемонстрував сьогодні наднадійність. Наскільки це допомогло лінії оборони і всій команді в матчі?

- Завжди, коли кожен гравець відрізняється позитивними діями, і коли всі один одному допомагають, якщо хтось помиляється, це робить команду згуртованою, упевненою, і наступні дії даються краще і краще. Коли ми діємо як одна команда, знаємо, що робимо на полі, то у нас все виходить. Ця впевненість передається від гравця до гравця.

- Попереду в Лізі чемпіонів ще складніші суперники. На що здатна ваша команда?

- Ми розуміємо, ми до цього прагнули, для цього і виходили до групи. Сподіваємося на найкраще. Упевнений, що ми будемо тільки покращувати нашу гру, і у нас попереду будуть великі перемоги і прогрес.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер