Олександр КАРАВАЄВ: «Завдання посісти перше місце в групі ніхто не відміняв»

Олександр КАРАВАЄВ: «Завдання посісти перше місце в групі ніхто не відміняв»

- У нас було багато моментів, але ми їх не реалізували. У нас була перевага у володінні м'ячем, ударах і моментах. Знову пропустили безглуздий гол, це був збіг обставин. Але ми не зупинилися, створювали моменти, заробили пенальті. Арбітр міг і другий призначити, коли Беньяміна Вербича штовхали у штрафному. У наступних матчах будемо намагатися реалізовувати свої моменти.

- Момент із пенальті у виконанні Циганкова. Трибуни так свистіли, був сильний гул. Вам доводилося з таким стикатися на інших стадіонах?

- Так, безумовно. Але я впевнений, що Вітя на це навіть уваги не звертав. Просто так вийшло. Упевнений, що йому це (гул трибун - прим. fcdynamo.kiev.ua) не заважало. Він стільки разів уже бив пенальті, грав на такому рівні, коли і більше вболівальників заважало.

- Здавалося, що сьогодні арбітр давав грати "до крові"...

- Чесно, ми обговорювали сьогодні, робота арбітра сподобалася. Він реально був лояльний і до однієї, і до іншої команди. Давав грати, якщо спірні моменти, то не "свистів", а всі фоли фіксував. Вважаю, що він контролював гру і не було моментів, у яких би він зіпсував ситуацію. 

- Моменти з жовтими картками. Здалося, що з трибун кинули щось до штрафного майданчика, Сидорчук почав показувати арбітру і почали штовхатися гравці.

- З трибун кинули запальничку, Сидорчук підняв її і хотів показати арбітру, що з нею треба щось зробити. 18-й номер (уругвайський форвард Майкл Сантос - прим. fcdynamo.kiev.ua) почав вихоплювати запальничку, брикатися. Звичайно, нам це не сподобалося і Сергій почав обурюватися. А потім суперник спеціально і сильно наступив Сидорчуку на голеностоп. Це було зроблено умисно, не знаю, чому не дали червону картку. Ще й Сергію дали жовту, це не дуже зрозумілий для нас момент, але арбітр прийняв таке рішення.

- Виходить, що ви відклали вихід із групи на останній момент...

- Повторюся, що такий збіг обставин, так виходить. На всі інші ігри будемо виходити з однією метою перемогти. Завдання посісти перше місце в групі ніхто не відміняв.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер