Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Алієв – приклад для молоді»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Алієв – приклад для молоді»

Головний тренер «біло-синіх» Олександр Хацкевич розповів про останні новини і про хід тренувального процесу команди.

- В останніх двох контрольних зустрічах ваші підопічні здобули дві впевнені перемоги. Спершу обіграли молодь «Оболоні» з рахунком 3:0, а потім розгромили ФК «Росичі» з міста Богуслав, який виступає у вищій лізі київської області – 7:0. Здалось, що обидва матчі хлопці провели на одному диханні.

- Так казати неможна, адже все одно знаходяться під навантаженням. Поки вони грають по тайму. Перемогли – так, але ще є маса претензій. Як до самої гри, так і до її організації. Але нічого страшного, адже спеціально до цих контрольних матчів ми не готувались.

- 15 червня команда вийшла із відпустки. Як просувається тренувальний процес? Чи все йде за планом?

- Поки ми дотримуємось того направлення і виконуємо ту роботу, яку і планували. Слава Богу, все йде добре. У нас чудові умови щоб втілити в життя все задумане. Зараз фактично закладається фундамент на майбутній футбольний сезон. Хлопці терплять, але працюють і у них все виходить. Вони молоді, їм ще рости і рости.

- Скільки футболістів приймають участь у тренувальному процесі?

- Зараз у нас лишилося 15 чоловік із тих, хто був із нами минулого року. В’ячеслав Лухтанов і Олександр Чорноморець із молодіжної команди перейшли до «Динамо-2». Їх перехід ми обговорили та узгодили з Юрієм Павловичем Сьоміним і Андрієм Леонідовичем Гусіним. Є хлопці, які прийшли до команди на перегляд, але ще рано говорити про них.

 - Чи є травмовані в команді?

- Лише один – Андрій Єфремов. У хлопця виникли проблеми з коліном, тому зараз він займається за індивідуальною програмою. Але нічого серйозного. Скоро він має повернутися в загальну групу.

- Зараз із молодіжною командою тренується і підтримує форму Олександр Алієв. Як такий досвідчений футболіст впливає на молодь?

- Виконавець такого калібру не повинен грати в молодіжній команді, але таке рішення прийняв Юрій Павлович. Олександр працює з нами на повну силу і в цьому плані до нього немає жодних претензій. Він розуміє, що йому 27 років і у цьому віці потрібно грати. А як він впливає на хлопців? Лише позитивно! Своїм азартом, майстерністю і ставленням до справи Алієв показує молодим футболістам приклад, до чого потрібно прагнути, аби завоювати місце в першій команді «Динамо».

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер