Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Беремо приклад з першої команди»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Беремо приклад з першої команди»

- Перший тайм нам взагалі не вдався. Незрозуміло чому було багато довгих передач. Але навіть коли ми переходили з оборони в атаку було багато браку. Багато помилявся Сергій Рибалка, який мав зв’язувати півзахист з атакою.

Але якщо, так би мовити, не йде з гри, на допомогу приходить стандарт. Багато стандартних положень в цьому матчі ми не могли реалізувати, але перемога є перемога. На хлопців тиснув результат. В другому таймі ми зіграли непогано з точки зору креатину, але руйнувати завжди легше. В плані руху на полі до хлопців немає претензій.

- З чим пов’язана заміна Хльобаса в першому таймі?

- У Діми проблеми з гомілкостопом. В певний момент він відчув, що не може продовжувати зустріч.

- Чи задоволені ви грою Лазаровича?

- Він добре відпрацьовував позаду, загострював гру в атаці та заробляв фоли. Не варто забувати, що цей хлопець 1995 року народження. Йому потрібно працювати над останнім пасом, але, думаю, ця проблема актуальна не лише в молодіжній команді. Його грою я задоволений.

- В перших двох матчах «Динамо» не пропускало. Це результат зіграності оборони?

- Якщо судити з гри проти «Арсеналу», то біля наших воріт особливої небезпеки не виникало. Хіба що наприкінці зустрічі було два неприємні епізоди. А загалом суперник нас не турбував. В першу чергу це заслуга наших півзахисників. Вони активно зустрічали футболістів «Арсеналу» в центрі поля. Не давали їм часу на обмірковування рішень.

- До останнього вірили в перемогу?

- Звісно! Беремо приклад з першої команди. В таких матчах виявляється характер, як сказав президент «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс.

Андрій Недбайло з Борисполя

www.fcdynamo.kiev.ua   

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер