Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Честь та хвала нашим гравцям»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Честь та хвала нашим гравцям»

- Зараз, після матчу, враження від гри в мене позитивні. Не хочу сказати, що провели два різних тайми. У першій половині зустрічі в нас були моменти, але воротар – половина команди. Наш голкіпер, на жаль, невпевнено грав на виходах та під час стандартів. Це трохи знітило футболістів.

Хотілося би ще зачепити тему суддівства, адже якщо так працюють на рівні молодіжних команд, то я не знаю, що буде надалі. На нашу думку, суддя не призначив два чистих пенальті у ворота «Іллічівця». Ну а момент із голом Буяльського ще потрібно дивитися. Можливо, головний арбітр і не приймає якихось рішень, але його помічники у другому таймі діяли просто огидно. Це моя думка. А те, що хлопці, поступаючись із рахунком 0:2, спромоглися перемогти – честь їм та хвала.

- Чи казали щось безпосередньо Бущану?

- У нас є тренер воротарів, який у першу чергу має провести розмову з підопічним. Воротар, як я вже казав, є половиною команди. На жаль, подібних помилок він припускається практично в кожному матчі. Напевно, йому необхідно трохи підвищити вимоги до себе.

- Ваші заміни спрацювали, а от заміни тренера суперників – ні, свідченням чого є зворотня заміна Приходька...

- Дві заміни були спланованими. А що стосується решти, то Олег Маїк блискуче проявив себе, забив два м'ячі та вирішив підсумок матчу.

- Що Ви сказали своїм підопічним після гри?

- Подякував їм за перемогу та за ту гру, яку вони демонстрували протягом усього поєдинку.

- Нарешті «прорвало» нападників – Хльобас забиває, Маїк оформив дубль...

- За виконанням, Хльобас взагалі божевільний гол забив. Нападники мають забивати, адже вони є наконечниками атак. У матчі з «Іллічівцем» так і сталося.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер