Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Для того, щоб рухатися далі, необхідне підсилення»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Для того, щоб рухатися далі, необхідне підсилення»

- Насамперед вітаю «Шахтар» із чемпіонством та із завоюванням Кубка України. Протягом дистанції вони були більш сконцентрованими, більш надійними та більш стабільними. Тож перемога на всій дистанції заслуговує на повагу. Те, як команда грала.

Що стосується гри нашої команди в сьогоднішньому матчі, усе починалося спокійно, і не було жодних передумов для того, аби гра знову переросла в конфліктні ситуації, дрібні сутички. Але це вже рівень суддівства...

У першому таймі була практично рівна гра, і за рахунок індивідуальних дій Вітя Циганков створив цей момент, заробив пенальті. А так, до перерви особливої ​​гостроти, моментів не створювалося ні біля наших воріт, ні біля воріт «Шахтаря».

Уже після видалення Шабанова, звісно, більше контролював м'яч «Шахтар». А коли був вилучений і Хочолава, уже то ми проводили позиційні атаки, то суперник. Наприкінці матчу пішов відкритий футбол, атака на атаку. Думаю, кінець матчу приніс задоволення глядачам. Команди не вирішували жодних турнірних завдань, тому були розкуті.

- У чому, на вашу думку, «Динамо» програло чемпіонську гонку «Шахтарю» насамперед? І як це можна виправити в майбутньому?

- У цьому сезоні ми задіяли 31-го футболіста. Для команди, яка бореться за чемпіонство, потрібна стабільність складу. На жаль, у наших провідних футболістів дуже серйозні травми. І не завжди вдавалося замінити цих гравців. На сьогоднішній день ми маємо досить перспективну команду, але щоб рухатися далі необхідне посилення.

- Чи правдива інформація про те, що у вас відбулася зустріч із президентом і віце-президентом «Динамо»?

- Президент уже відповів на питання, коли у нас відбудеться зустріч. Учора ми готувалися до гри й відлітали до Харкова, як я міг зустрітися з президентом?

- Яка позиція у вашій команді вимагає негайного посилення?

- Я зараз не буду говорити про трансферну політику. Є позиції, які потребують посилення і є футболісти, яких ми хочемо бачити. Уже є конкретні імена, наш селекційний відділ і я вже визначилися по позиціях, які вимагають посилення.

- Чи покине хтось «Динамо» цього літа?

- Це нам належить вирішити. У нас є молоді хлопці, яких можна було б віддати в оренду. Тільки після закінчення сезону буде прийматися рішення по кожному футболісту.

- Чи не думали ви про можливість повернення до «Динамо» Хачеріді?

- Нехай Євген продовжує свою кар'єру в іншому клубі...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер