Олександр Хацкевич: «Це для всього «Динамо» прекрасна дата»

Олександр Хацкевич: «Це для всього «Динамо» прекрасна дата»

Виступаючи за «Динамо», Олександр Хацкевич грав проти багатьох сильних європейських клубів. Колишній гравець «Динамо» побував на матчі «Динамо» проти «Мілана» уже в якості глядача, після чого поділився враженнями з кореспондентом www.fcdynamo.kiev.ua.


- Сьогодні гра вийшла бойовою, ніхто з суперників не хотів поступатись. Враховуючи всі титули «Мілана», можна сказати, що ця команда не любить програвати. Футболісти викладались на полі по повній програмі, це було видно.

- Ви не один рік виступали за київське «Динамо». Що для вас особисто означає цей ювілей?
- Уже те, що я стільки років грав за цей клуб, являється для мене великою честю. 80 років – це для всього «Динамо» прекрасна дата. Те, що сьогодні тут організували керівники клубу – справді чудово.

- У деяких моментах гра носила зовсім не товариський характер, арбітр показував жовті картки…
- Наша команда, як і «Мілан», дуже хотіла виграти. Зазнати поразки нікому неприємно. На футбольному полі дійсно розгорілись пристрасті не на жарт, і деякі моменти були досить жорсткими. Але найголовніше, що ніхто не травмувався. А жовті картки…просто ніхто не хотів поступатись.


- Гру з «Міланом» можна розглядати не лише як свято, але як і спаринг для гравців «Динамо» в перерві, пов’язаній з іграми національних збірних?
- Звичайно, таким чином і «Динамо», і «Мілан» заповнили паузу в чемпіонаті. Це дуже хороший спаринг.

- Як можете оцінити підтримку вболівальників сьогодні?
- Вона була божевільною. Я сам це відчув, навіть сидячи на трибуні. У Києві вболівальники завжди активні. Можливо, результатом залишились задоволені не всі, але видовище було достойним.

- Чого б ви побажали клубу у рік його вісімдесятиріччя? - Щоб команда на європейській арені знову повернулась на той рівень, на якому грали ми, і пройшла ще далі, хоча б на один крок.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер