Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Грали в першу чергу на результат»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Грали в першу чергу на результат»

- Перший тайм нам не дуже вдався, в першу чергу в плані контролю м'яча – було дуже багато технічного браку. До того ж ми достатньо часто програвали боротьбу на другому поверсі та підбори. Вплинула на гравців і відповідальність за результат. І, звичайно ж, гра на штучному полі дуже сильно відрізняється від гри на натуральному полі. Але найголовніше, що в другому таймі нам вдалося досягти того, чого ми хотіли, зіграти в ту гру, яку ми показували на зборах. Результат приніс нам у першу чергу сам футбол, що ми показали в другому таймі.

- У вас не було навіть думки грати в манежі на штучному полі?

- Це не від нас залежить. До того ж, я не бачу сенсу грати в манежі, коли є можливість проводити матчі на вулиці.

- Випускаючи Маїка на заміну, ви чекали від нього голів? Адже він забивав свої голи, переважно виходячи на заміну.

- Олег дуже добре виглядав на зборі в Туреччині, де він забив найбільше м'ячів у товариських іграх. Тому ми знали, що цей гравець впевнено себе почуває, не лише виходячи на заміни, але також і граючи у стартовому складі. Він повинен у кожному матчі грати так, як сьогодні.

- Вихід на заміни та дебют екс-гравців «Оболоні» Іашвілі та Мякушка був заздалегідь запланованим або робили ці заміни, виходячи з результату?

- Звичайно, ми грали сьогодні в першу чергу на результат. Ще раз повторюся: можливо, саме це дещо стримувало дії наших футболістів у першому таймі. Але за такого рахунку, чому не дати хлопцям хоч якийсь час ігрової практики?!

- Розкажіть докладніше про новачків, які відіграли сьогодні свої перші офіційні матчі за команду.

- Давит Іашвілі практично пройшов уже з нами всі збори. Він може зіграти як крайнього, так і центрального захисника. В першу чергу, це підсилення для нашої команди, плюс конкуренція для тих хлопців, які є в нас. Перше коло ми відіграли практично лише з чотирма захисниками, які були в нашому розпорядженні, не враховуючи тих хлопців, які підключалися з першої команди. На сьогоднішній день у нас уже присутня конкуренція. Ті ж Іашвілі та Сухомлинов складуть конкуренцію тим гравцям захисної лінії, які в нас грають із початку сезону. Що стосується Мякушка, то він досить креативний футболіст, дуже швидкий, добре працює із м'ячем, читає гру. Але, на жаль, передсезонна підготовка йому не зовсім вдалася. Він захворів, коли був на Кубку Співдружності, а потім і коли був на перегляді в «Іллічівці». Потроху ми будемо його виводити на той високий рівень, який він демонстрував, і завдяки якому він опинився в нашій команді.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер