Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Підсумок матчу закономірний»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Підсумок матчу закономірний»

- Вигравати завжди приємно. Особливо приємна перемога, здобута за таких непростих погодних умов. Нам протистояла атлетична команда. Ми налаштовували хлопців на цей поєдинок, і вони практично все виконали. Зіграли надійно в захисті, вийшов швидкий перехід із оборони до атаки. Були ще моменти в першому таймі, які потрібно було реалізовувати, але підсумок матчу, гадаю, закономірний.

- Здалося, що забивши, наші хлопці «підсіли». Рано почали грати, виходячи з рахунку?

- Не підсіли, а розпустили середину, стали частіше притискатися до воріт. Насправді, на такому полі дуже складно грати. «Волинь» також додала й у русі, й у боротьбі, але найголовніше, що по-справжньому небезпечних моментів біля наших воріт не було. В першу чергу це заслуга нашої оборони, але не тільки захисної лінії, а всієї команди загалом. Це принесло результат.

- Андрій Цуріков, якого ви замінили в перерві, залишається в Луцьку чекати на «основу»?

- Так, він залишається.

- У двох матчах після поновлення чемпіонату «Динамо» забило вже шість м'ячів, але не забило, напевно, вдвічі більше. Що робити з реалізацією?

- Потрібно більш відповідально підходити до завершення епізоду. Я не хочу сказати, що у хлопців не вистачає майстерності. Десь надійно зіграв воротар, але коли в останній атаці ми не забиваємо в порожні ворота... Тут спишемо це на брак уваги й, можливо, поганий стан поля. Головне, що команда створює ці моменти. Гадаю, забити за два матчі шість м'ячів – непоганий результат.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер