Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Позбавили суперника простору»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Позбавили суперника простору»

- Хлопці виконали установку. Перш за все, надійно зіграли позаду. У «Волині» був лише один момент наприкінці гри. Це команда, яка в двох останніх турах забила вісім м'ячів, дуже сильно і потужно виглядала в атаці в матчі з «Чорноморцем» і «Шахтарем», незважаючи на те, що програла гірникам 4:6. Але ми позбавили їх простору, хлопці швидко перебудовувались під час переходів з оборони в атаку і не дали супернику розбігтися. Що стосується атаки, ми забили м'яч з дальньої дистанції, оскільки «Волинь» сильно притискалася до своїх воріт, от Богданов і скористався цим. Було ще пару непоганих моментів, але під час останнього пасу досі страждає виконавча майстерність, хоч хлопці все одно намагаються виконувати те, що ми їх просимо.

- Ви задіяли багатьох футболістів з команди U-19 - Карпа, Чумака, наприкінці на заміну вийшов Харатін ...

- Ми будемо і надалі підключати цих хлопців, оскільки зараз у нас тренуються лише 8 чоловік - в команді багато травмованих. Тому конкуренції зараз немає, всі гратимуть і в наступних матчах. Зламані Панфілов і Єфремов, а Буяльський буде готуватися лише до наступної гри. Просто кожен повинен грати більш надійно. А U-19 якраз і створювалась для того, щоб хлопці могли підключатися до ігор за молодіжну команду.

- Після перерви ваші підопічні затримались в роздягальні, була серйозна розмова?

- Ні, ми лише вказали на помилки, можливо, хлопці ще між собою спілкувалися, істотних же коректив робити не довелося.

- Але наприкінці могли пропустити, коли Щедрий виходив сам на сам ...

- Так, повторюю, це був єдиний момент. Недопрацювали два центральні захисники - один програв боротьбу, потім другий. Але без везіння в спорті не буває.

- Скільки ще чекати на повернення Панфілова?

- Він нещодавно повернувся з Італії після операції, він ще на милицях, і думаю, місяць пропустить точно, і лише потім почне працювати індивідуально. Можливо, до листопада ще встигне зіграти.

- А як себе почуває Влад Калитвинцев?

- Він лише в листопаді почне тренуватися. Хрестоподібні зв'язки менше, ніж півроку не лікуються, фізіологію не обдуриш.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер