Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Малими силами нас не візьмеш»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Малими силами нас не візьмеш»

- Ми знову побачили два різних тайми у виконанні нашої команди. У другій половині першої 45-хвилинки у нас з'явилися моменти. Але потрібно діяти сміливіше та впевненіше. Малими силами нас не візьмеш. Хлопці це доводять. Хотілося б уже й перемоги...

«Авангард» перебуває у верхній половині таблиці, але можна сказати, що була рівна гра. Нам забили, протиснувши оборону. Але в другому таймі ми мали багато хороших моментів. Проте, реалізація залишає бажати кращого. За кожен м'яч та в кожній грі потрібно виходити й битися. Я завжди це кажу. Майстерність відточується на тренуваннях, а досвід... із кожним роком вони мають ставати більш досвідченими та впевненішими в собі.

- У програному матчі «Миколаєву» ви казали, що команді просто не вистачило сил. У поєдинку з «Авангардом» «біло-сині» наприкінці матчу домінували. Ситуація змінилася на краще?

- Просто у хлопців з'являється впевненість. Для свого віку наші футболісти достатньо добре підготовлені, але десь бракує сил та міці в єдиноборствах.

- Був відсутній Алієв. Із ним можна було зазіхнути й на перемогу?

- Ми намагаємося перемогти в кожному матчі. Тим не менш, він сам заслужив те покарання, яке отримав у грі з «Нивою».

- Акубардія діяв на правому фланзі оборони, хоча там він грає не так часто. Як оціните його виступ? Чи можна говорити про те, що він рівноцінно може закрити як один, так і інший фланг?

- Ми переглядали гру «Авангарда», ліворуч у них грав швидкий хлопець. Бадрі впорався із завданням, закрив суперника. Плюс він ще й підключався до атак. Якби був більш вдалим десь під час стандартів – міг і забити. До нього претензій немає, як і практично до всієї команди. А грати Акубардії ліворуч або праворуч – для нього це не проблема. У хлопця обидві ноги – робочі, а тактично він навчений, як крайній захисник, і для нього не складно змінити фланг.

- Кінець першого тайму був за «Авангардом», а в перерві ви випустили другого нападника. Ризикували?


- Ми потім і третього нападника випустили – Панфілова. Звичайно, підсилювали атаку, й Олег Маїк заробив той фол, після якого було призначено стандарт, а потім і пенальті. Панфілов, можливо, не так чіплявся за м'ячі, але чого вартий його удар, коли воротар із труднощами витягнув м'яча з-під поперечини.

- На трибуні ми бачили Браткова та Сухомлинова. Коли перший повернеться до гри й чи повертається Рудольф до «Динамо-2»?

- Ні, Сухомлинов переходить до «Миколаєва», а Антон уже з понеділка буде працювати в загальній групі.

- Скільки ще часу буде відсутній Трубочкін?

- Він відновлюється не так швидко, як хотілося би. Ще тиждень йому доведеться походити з гіпсом на руці.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер