Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Може варто відзначати День народження щотижня?»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Може варто відзначати День народження щотижня?»

- Дякую за привітання. Безумовно, найкращий подарунок - це перемога. Спасибі хлопцям, в першу чергу, за ставлення. Гравці першої команди дуже серйозно поставилися до поєдинку. А після гри жартували, мовляв, може, щотижня День народження відзначати. Всі залишили гарне враження, надійно зіграли позаду, організовували швидкий перехід з оборони в атаку, а найголовніше, на високому рівні було виконання.

- Чи повністю виконали Вашу установку гравці першої команди?

- Повторюся, вони серйозно поставилися до гри і виконали все те, про що ми з ними домовлялися.

- Судячи з рахунку, «Металіст» зіграв слабкіше, ніж ви очікували?

- Ми припускали, що вони будуть багато комбінувати з допомогою середнього та короткого пасу в центральній зоні, тому планували відбір на своїй половині поля і в центрі, який ви бачили, а також швидкий перехід в атаку. Все це вийшло в повній мірі. Не можу сказати, що «Металіст» зіграв слабко, це досить хороша команда, яка знаходиться вгорі турнірної таблиці. Просто наші хлопці зробили все правильно.

- Нарешті, на поле повернувся Панфілов, який пропустив кілька місяців через травму. На нього скоро можна чекати і в основному складі?

- Слава вже зіграв тайм за команду U-19, йому потрібно потроху давати ігрову практику, адже до зимової перерви залишилося не так багато часу. Він пропустив певний період, тож потроху буде входити в ігровий режим і граючи за U-19, і у нас.

- Ви вперше в якості тренера проводите матч у свій День народження?

- Мабуть, так. Коли був футболістом, не раз траплялося грати в цей день. А от як тренер - вперше.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер