Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нас покарали за єдину помилку»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нас покарали за єдину помилку»

- Що тут скажеш? За такої спеки просто сидіти важко, а рухатись і грати в атакувальний агресивний футбол ще важче. Ми в першому таймі намагались накривати суперників на їхній половині поля, але через спеку довго ми цього робити не змогли.

В другому таймі вже віддали м’яч «Говерлі», дозволили гостям контролювати його на своїй половині. Пресингували в центрі, мали моменти, але, нажаль, не реалізували їх. В другому таймі у нас було три хороші нагоди, але потрібно більше працювати над реалізацією. Щодо руху – хлопці сидять в роздягальні та навіть голову підняти не можуть. Важко, але що поробиш. Оборонятись було легше, команда грала на контратаках. Нас покарали за єдину помилку. Можливо Горан впустив свого гравця через те, що давно не грав, але в першу чергу, там була помилка одного з наших молодих захисників.

- Чи закономірно, що перший пропущений гол і перші втрачені очки в чемпіонаті співпали в одному матчі?

- Так, ми пропустили, колись же це мало статись. Дійсно, сьогодні ми втратили два очки, а не здобули одне.

- Чи додав Рибалка після гри з «Арсеналом»?

- В плані організації гри ми чекаємо від Сергія більшого. Він багато пропустив і поступово додає за рахунок ігор. Йому потрібен ігровий час, оскільки в тренувальному процесі складно додати.

- Чому сьогодні не було Хльобаса?

- У нього пошкодження. Діма і на минулий матч вийшов із травмою. Щоб все не погіршити, на цю гру ми не планували його випускати. Він працює за індивідуальною програмою і буде готуватися до наступного матчу.

Світлана Полякова з Чапаївки

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер