Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Не вистачило свіжості та стабільності»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Не вистачило свіжості та стабільності»

- З нашого боку взагалі жодної комбінаційної гри не було. Знали, що «Десна» закривається, хотіли більше грати флангами, але не могли спрямувати м'яча ані туди, ані потім до чужого штрафного майданчика. Тож ані тактично, ані технічно команда не виконала те, про що ми домовлялися в першому таймі.

- Здалося, що ваші підопічні, навіть коли доходили до лінії штрафного майданчика, мало били по воротах. А після того, як пішов із поля Алієв,  ще менше. Чому вони побоювалися брати на себе ініціативу?

- Справді, були можливості й у першому таймі, й у другому, коли можна було пробити навіть не з дальньої, а з середньої дистанції, але чомусь шукали ще краще продовження, й ніхто не хотів брати на себе відповідальність.

- Незабитий пенальті підірвав моральний дух команди?

- Звичайно, адже за такої гри ми ще могли зіграти внічию. Про перемогу говорити не доводиться. Коркішко взяв на себе ініціативу, але не забив, потрібно відповідати за це, адже для нас важливе кожне здобуте очко. А сьогодні ми залишилися без залікових пунктів, та й відповідальність кудись зникла.

- Пенальті мав бити Алієв?

- Так, звичайно. А тут Діма заробив та сам вирішив пробити. Я сказав йому після гри, що зазвичай, хто заробляє пенальті, той, як правило, не виконує їх.

- Що ви сказали в роздягальні після матчу?

- Аж ніяк не подякував ані за гру, ані за результат. Можливо, це пов'язано з тим, що хлопці провели за вісім днів три матчі. Бракує свіжості та стабільності. Той же Яремчук чудово виглядав чотири дні тому, а сьогодні ми побачили зовсім іншого футболіста. Те ж саме стосується й Каверіна. Словом, не вистачає стабільності.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер