Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Неприємно програвати такі матчі»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Неприємно програвати такі матчі»

- Неприємно програвати такі матчі, коли маєш повну територіальну перевагу й перевагу за створеними моментами. Але нічого не поробиш, значить, десь не допрацювали, недостатньо уважно зіграли в обороні. Одна помилка в плані індивідуальної майстерності – й нас за це покарали. Які до хлопців можуть бути претензії? Вони бігли, старалися, ще не вистачає кінцівки. Результат очевидний, але жодної трагедії з цього ми не робимо. Першої поразки ми зазнали лише в сьомому турі. Значить, будемо продовжувати працювати в тому ж ключі. Футбол, який показав "Чорноморець", можливо, й має право на життя. Одесити молодці, вони повністю віддалися грі й заслужили цю перемогу.

- Поява у складі Болденкова – вимушений хід?

- Так, учора на передігровому тренуванні Ягодінскіс травмував коліно й сьогодні їздив до "Бориса". На жаль, вийти на поле він не зміг.

- Як необхідно було діяти в ситуації, коли він заробив пенальті?

- Потрібно ще раз подивитися той момент. Він порушив правила у своєму штрафному майданчику. Якщо суддя призначив одинадцятиметровий удар, ми маємо прийняти це рішення. А був фол чи ні, будемо розбирати після гри. У тому епізоді необхідно було зіграти більш надійно.

- За хвилину до того, як ви замінили Бойка, він нейтралізував два виходи віч-на-віч. Чи не було у вас думки відмовитися від цієї заміни?

- Ні, ми домовилися із тренером воротарів, що Бущан також має отримувати ігрову практику, незалежно від рахунку на табло. Тому ця заміна була заздалегідь спланована.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер