Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Незадовільно зіграли в обороні»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Незадовільно зіграли в обороні»

- Безумовно, прикро програвати, тим паче, що загрози біля наших воріт майже не було. Але ми примудрилися пропустити три м'ячі. Виходить, незадовільно зіграли в обороні, причому, вся команда, а не лише захисники. За рахунку 2:2 відмінні моменти були у Дуду, Буяльського. Такі шанси потрібно реалізовувати. Забий хлопці в тих епізодах - була б зовсім інша гра, але у футболі немає умовного способу. Значить, майстерність ще не на тому рівні, на якому хотілося б.

- Чи цікаво було вам спостерігати за своїми підопічними Баланом, Васильєвим, які виступають в "Дніпрі" на правах оренди?

- Головне, що вони отримують ігрову практику. Чесно кажучи, у нас би вони не мали такої можливості. Взимку вони повернуться в "Динамо" і ми будемо приймати рішення по їхній подальшій долі.

- Чи можете порівняти гру двох воротарів - Бойко і Бущана?

- Це питання треба поставити тренеру воротарів - він відповідає за голкіперів. У Дениса в першому таймі був момент, коли він виручив. У другому таймі, на жаль, ми отримали три м'ячі в наші ворота - один з пенальті і два з гри. Розберемо ці моменти і будемо рухатися далі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер