Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нічия на виїзді – дуже непоганий результат»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нічия на виїзді – дуже непоганий результат»

- У першому таймі ми мали перевагу й у володінні м'ячем, й за моментами. Але одна заміна змінила малюнок гри в таймі другому. Після матчу в роздягальні я сказав хлопцям, що якщо за кожен м'яч, за кожне очко вони будуть боротися саме так у цій грі, то буде прогрес. Практично вся команда минулого сезону ще грала в молодіжній першості. Там за нас виступав й Олександр Алієв.

У другому таймі «Десна» посилила тиск на флангах, провела кілька замін, почала створюватися гострота, м'яч спрямовувався до нашого штрафного майданчика. Десь нам пощастило. Тим не менш, наприкінці зустрічі, хвилині на 93-й, ми мали свій момент. Але це футбол. Чоловічий футбол, у першу чергу, для хлопців. Я вдячний футболістам обох команд, адже ми побачили цікавий поєдинок. Для першої гри – доволі непогано. Кожне очко, тим паче на виїзді – дуже непоганий результат.

- Олександр Алієв у нинішньому складі «Динамо-2» є найстаршим футболістом. Фактично на нього покладені функції наставника для молодших партнерів?

- Звичайно, він дуже досвідчений футболіст, капітан команди. Зараз він у «Динамо-2», але трансферне вікно залишається відкритим. Не виключено, що він може й піти кудись. Звичайно ж, ми хочемо, щоб у кожній лінії в нас були досвідчені виконавці, адже пліч-о-пліч із такими гравцями наша молодь буде зростати.

- Напевно, гру динамівських захисників у другому таймі, без применшення, можна назвати героїчною?

- Не лише їхні дії, а й інших футболістів, адже обороняється вся команда, починаючи від нападників.

- У поєдинку проти «Десни» роботи у динамівських лікарів було дуже багато. Був грубий футбол, або просто молодим футболістам «Динамо-2» необхідно ще зміцніти, щоб на рівних протистояти суперникам, старшим за них і, часом, більш майстерним?

- Не погоджуюся, гра грубою не була. Та й лише кілька жовтих карток показав арбітр. Так, наприкінці матчу десь втомилися, не встигали, тому й отримували по ногах. Але ніхто не симулював. Гра була цікавою, але в жодному разі не грубою.

- Наприкінці першого тайму через травму поле залишив Мякушко. Відомо, що з ним?

- Він забив коліно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер