Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Олімпік» був на голову сильнішим»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Олімпік» був на голову сильнішим»

Після завершення зустрічі свій коментар дав наставник динамівців Олександр Хацкевич.

- Команди на сьогоднішній день різного рівня, заслужена перемога «Олімпіка». У першому таймі ми побоювалися йти вперед, а в другому, навіть пропустивши два м'ячі, йшли вперед та атакували. Але створені моменти, а вони були достатньо хороші, потрібно реалізовувати. Десь підвела майстерність, не вистачило досвіду. Для 70-80 відсотків наших гравців це була лише 12-а гра в дорослому футболі. Тут зовсім інший рівень. У нас дуже молода команда, яка має рухатися вперед. Сьогодні були два різних тайми. Перший повністю не склався. Не можемо знайти баланс стабільності, щоб протягом 90 хвилин грати в «рівний» футбол, що приносив результат.

- Наскільки молодим хлопцям допомагають досвідчені Айїла Юссуф та Олександр Алієв ?

- Я все одно від них чекаю й вимагаю більшого. Якби в нас молодих було троє – четверо, тоді інша річ. Досвідчені футболісти мають вести за собою молодь, допомагати виходити з тієї складної ситуації, до якої зараз потрапила команда. У нас дуже молодий склад, навіть із урахуванням двох досвідчених гравців середній вік, напевно, не дотягує й до 21 року.

- Гострота в атаці з'явилася після виходу на поле Мякушка та Яремчука. Не жалкуєте, що не випустили їх раніше?

- Після гри можна різне говорити. Ми дивимося, хто й як виглядає на тренуваннях, підбираємо під гру певну тактику. За рахунку 2:0 десь нам суперник почав дозволяти створювати моменти. Вихід Яремчука виправдав себе, він і м'яч забив. Мякушко кандидат до молодіжної збірної України, від нього ми теж чекаємо більшого. Він може грати сильніше.

- Здалося, гру команди підсилили Суарес та Акубардія, які вийшли на заміну...

- Ви знаєте, одному журналісту сподобалися Мякушко та Яремчук, вам – Суарес та Акубардія. Значить, ми зробили правильні заміни.

- Прокоментуйте момент із призначенням пенальті наприкінці першого тайму?

- Можливо, й був пенальті, але нам із лавки здалося, що його не було. У першому таймі перевага була на боці «Олімпіка», але з гри вони забити не змогли. Таких пенальті можна «ставити» чотири-п'ять за гру. Можливо, він виявився вирішальним. Плюс, на 49-й хвилині пропустили другий м'яч, теж зі стандартного положення. Загалом, маю відзначити, на сьогоднішній момент «Олімпік» був на голову сильнішим у плані досвіду, організації гри та виконавської майстерності.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В. Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер