Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Визначальними будуть перші матчі на старті сезону»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Визначальними будуть перші матчі на старті сезону»

- У першу чергу, хотілося б подякувати господарів за запрошення. Для наших молодих хлопців цей міжнародний досвід буде корисний і обов'язково стане в нагоді в майбутньому. Що стосується гри, то, зрозуміло, рівень футболістів обох команд дещо різний. Для нас це був останній контрольний спаринг перед стартом чемпіонату першої ліги, і хлопці професійно поставилися до цього матчу. У першому таймі була більш ефективна гра з нашого боку, у другому ж добре зіграв воротар суперника. Знову ж таки, реалізація моментів залишає бажати кращого.

По закінченні прес-конференції президент ФК «Гутник» Адам Гликсман вручив наставнику «Динамо-2» пам'ятну табличку, спеціально виготовлену до матчу, із зазначенням назв команд, які брали участь і дати проведення матчу. Після колективного фотографування Олександр Хацкевич відповів на питання кореспондента клубного сайту.

- Олександре Миколайовичу, чи задоволені ви функціональною готовністю хлопців? Чи готові вони витримувати всі 90 хвилин?

- Як показав останній спаринг з «Олімпіком» (3:0), хлопці активно рухалися протягом всього матчу. Якщо в кінцівці матчу вибігають три в п'ять, значить, сили є - головне, не економити їх. Сьогоднішній спаринг не є показовим, оскільки рівень суперників у першій лізі буде набагато вище, нам, напевно, менше доведеться грати з м'ячем. На сьогоднішній день хлопці досить добре готові у функціональному плані, але, в будь-якому випадку, визначальними будуть перші матчі на старті сезону. Вони все і покажуть.

- У першому таймі матчу з «Гутником» команда забили п'ять м'ячів, після перерви - тільки один. Хлопці заспокоїлися або господарі попросили більше не забивати?

- Звісно, господарі ні про що не просили нас, але і гостинність треба поважати (посміхається). Важко мотивувати команду, коли такий великий рахунок. Після перерви, перші хвилин двадцять, було створено достатньо багато гольових моментів, але, можливо, зникла концентрація в завершальній стадії. Втім, радує, що хлопці демонструють комбінаційний футбол, а невикористані можливості будуть завжди - головне, працювати над тим, щоб їх було якомога менше.

- У якому графіку буде готуватися команда до першого матчу з МФК «Миколаїв»?

- Плануємо вже в понеділок повернутися на базу в Конча-Заспі. Проведемо відновлювальні процедури, у вівторок попрацюємо в дворазовому режимі, після чого, аж до матчу з «Миколаєвом», буде по одному тренуванню в день.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер