Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Перемогли, завдяки дисципліни, порядку й успіху»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Перемогли, завдяки дисципліни, порядку й успіху»

- Можу похвалити хлопців за те, що вони, в першу чергу, здобули результат та серйозно підійшли до матчу. «Ворскла» – набагато досвідченіша за нашу команду. Але за рахунок ігрової дисципліни, порядку й успіху ми змогли здобути перемогу. У нас постійно не складаються матчі з «Ворсклою», тим паче, на виїзді, це незручний для нас суперник. Полтавчани нав’язують силовий футбол, у них багато досвідчених футболістів, які мають досвід виступів і в Прем’єр-лізі, і в Лізі Європи.

- Готуючись до матчу, чи звертали увагу на те, що полтавчани однаково багато пропускають та забивають?

- Ми переглядали їхню домашню гру з «Чорноморцем», але, за великим рахунком, безпосередньо до матчу не готувалися. У нас багато футболістів були викликані до збірної. Наприклад, Братков та Трубочкін були емоційно не задоволені грою й результатом на турнірі Лобановського. А гравці 1995-го року народження лише у вівторок провели свій черговий матч. Словом, зібралися ми лише в середу, а до цього провели лише одне тренування у складі сімох людей. Але всі зібралися й заробили два заслужених вихідних. Звичайно, уявлення про «Ворсклу» ми мали, але в порівнянні з матчем проти «Чорноморця», у них значною мірою змінився склад. Утім, стиль гри залишився тим самим.

- Ви замінили Карпа, щоб він не отримав другу жовту картку?

- Каталін виконав дуже великий обсяг роботи. Ми починали гру з трьома опорними, потім перейшли на два, і Карп був дуже корисний в руйнуванні. Звичайно, він фізично трохи втомився, почався брак у передачах, тому ми вирішили освіжити центральну зону.

Світлана Полякова з Полтави

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер