Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Позитивну оцінку заслужила вся команда»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Позитивну оцінку заслужила вся команда»

- Чому не зіграв Циганков?

- Учора ввечері, після тренування, він відчув, що не готовий на 100%. Ми вирішили не ризикувати його здоров'ям. Сідклей, який замінив його, відіграв досить упевнено.

- Миколенко заслужив позитивної оцінки?

- Насамперед таку оцінку заслужила вся команда. Він грав і вперед на атаку, і в захисті, і зіграв добре. По грі попереду та позаду до нього претензій зараз узагалі немає. Головне - набиратися впевненості в кожному матчі, щоб грати ще краще.

- По ходу гри складалося враження, що «Ренн» дуже побоювався «Динамо», але потім, по ходу матчу, здалося, що ви самі віддали ініціативу супернику. Чи виникало відчуття по ходу гри, що контроль переходить до суперника?

- Коли була можливість - ми контролювали, створювали атаки. Гра змінюється. «Ренн», пропустивши, узяв ініціативу у свої руки. Так, у нас було багато помилок у центрі поля, але це «Ренн» змушував наших гравців помилятися. Але ми терпіли, забили, здобули результат. Це заслуговує на повагу.

- Наскільки «Ренн» виглядав таким, як ви його бачили, розбирали?

- Власне кажучи, та гра, яку ми бачили, особливо при позиційних атаках і стандартах, не змінилася. У команди є свій стиль і вона від нього не відступала.

- У Полтаві гольову передачу віддав Супряга. У Ренні - Че Че. Наскільки це важливо для новачків?

- Ті, хто виходить на заміну, - це посилення команди. Готовий Сідклей - грає. Че Че вийшов - посилив. Тут гра силова і Че Че додає в контролі м'яча, додає спокою. Супряга теж вийшов, боровся. Кажуть, що я мало довіряю новачкам. Але коли вони будуть готові - гратимуть.

Я бачу команду кожен день і знаю, як хто готовий. Є тактика команди, є різні суперники, є різні матчі. Французький футбол - більш силовий, і потрібні були ті футболісти, хто відповідають такому стилю. Сьогодні зіграли ті, хто зіграв. Результат - на табло.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер