Олександр Хацкевич відвідав матч «Олімпіакос» - АЕК (1:2)

Олександр Хацкевич відвідав матч «Олімпіакос» - АЕК (1:2)

Поки «Динамо» веде планомірну підготовку в Іспанії, АЕК провів черговий матч у чемпіонаті Греції. Гру сміливо можна називати центральною в турі, оскільки зустрічалися друга та третя команди чемпіонату - «Олімпіакос» приймав гостей з Афін.

Поєдинок виявився дуже насиченим на події, було показано 8 жовтих карток і 1 червону, а вся розв'язка сталася в останні 10 хвилин гри. Спершу, на 81-й хвилині, господарів уперед вивів іранець Карім Ансаріфард, але зовсім скоро паритет відновив екс-захисник «Шахтаря», «Дніпра» та збірної України Дмитро Чигринський. Фінальну крапку на 90-й хвилині поставив нападник АЕКа Йоргос Якумакіс, принісши своїй команді три очки і перемістивши її на другий рядок у таблиці.

Таким чином, набравши 44 бали після 20 матчів, АЕК продовжує боротися за чемпіонство з ПАОКом (46 очок). «Олімпіакос», програвши в очній дуелі, опустився на третє місце з 42-ма очками в активі.

Слід зазначити, що за грою з трибун спостерігав головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич. З АЕКом киянам належить зіграти перший матч 1/16 Ліги Європи вже 15 лютого в Афінах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер