Олександр Хацкевич: «Продовжуємо переглядати новачків»

Олександр Хацкевич: «Продовжуємо переглядати новачків»

У суботу молодіжна команда «Динамо» починає сезон домашнім поєдинком із «Металістом». Підопічні Олександра Хацкевича провели ґрунтовну підготовку, вигравши турнір у Хорватії, а потім у рамках збору зігравши три контрольних поєдинки. Про підсумки міжсезонної роботи розповів наставник команди:

- Ми провели збір, на якому переглянули багато хлопців. Деякі з них залишилися на перспективу, зокрема, нападник Нерубенко з харківського інтернату й опорний півзахисник Цибульник із «Металіста». У товариських іграх змогли скласти враження про хлопців і визначитися стосовно кандидатур – це було першочерговим завданням. Хоча, позитивний результат також важливий, він надає упевненості. Всі, хто були з нами в Хорватії, залишаються в заявці, я продовжую на них розраховувати. Але пошуки гравців продовжуємо. Кожного тижня в нас на перегляді з’являються нові хлопці. Плюс, завершився фінальний турнір ДЮФЛ для футболістів 1994 року народження. Частина з випускників Академії приєднається до нашої команди, інші – спробують себе в «Динамо-2» у Андрія Гусіна. Як і минулого року, нам будуть допомагати футболісти з першої команди.

На зборах нас трохи підвела погода, поля були залиті, тому в червні навіть довелося провести кілька тренувань у манежі. В останні перед стартом першості дні я надав хлопцям відпочинок.

Завдання в нас незмінні: першочерговою метою є підготовка футболістів для першої команди. Також будемо намагатися здобувати перемоги в кожному матчі, щоб у турнірній таблиці посісти максимально високе місце й реабілітуватися за попередній сезон.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер