Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Рішення щодо участі Циганкова прийматимемо після консультацій із медичним штабом»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Рішення щодо участі Циганкова прийматимемо після консультацій із медичним штабом»

- Який настрій у команди?

Сергій Сидорчук: Виключно бойовий. Після успішних ігор у чемпіонаті України ми налаштовуємося на перемогу. Але при цьому пам'ятаємо, що такі протистояння, як майбутнє з «Брюгге», складаються з двох матчів, від цього й будемо відштовхуватися.

- Чи звертали увагу на сьогоднішнє жеребкування?

С.С.: Зрозуміло, що така подія не проходить повз вуха, це обговорюють на всіх сайтах. Але ми зосереджені на майбутніх матчах із «Брюгге».

- Ви сказали, що ставитеся до завтрашнього матчу, як до першої серії двоматчевого протистояння. Натякаєте на те, що завтра вашій команді буде достатньо й нічиєї?

С.С.: Це не було натяком. Я мав на увазі, що цей матч відрізняється від тих, які ми проводимо в чемпіонаті України. Просто ми розуміємо, що як би ми завтра не зіграли, в Києві буде ще одна зустріч, яка буде визначальною.

- Чи стежили ви за останніми новинами «Брюгге» й чи знаєте, хто буде воротарем у суперника в завтрашній грі?

Олександр Хацкевич: Звичайно, ми стежили за суперником із того моменту, як дізналися жеребкування. Бельгійці продали двох футболістів, при цьому непогано заробивши, плюс придбали досить досвідченого воротаря, який має досвід виступів у Лізі чемпіонів та англійській Прем'єр-лізі. А хто буде грати завтра у них, залежить від головного тренера.

- Можете прояснити ситуацію з Шапаренком?

А.Х.: Я вже казав після гри зі «Львовом», що у нас є конкуренція, і на його позиції виступають футболісти, які виглядають сильніше.

- Наскільки важливе повернення Циганкова?

А.Х.: Вітя – визначальний футболіст у нашій команді. Можливо, він не готовий поки грати всі 90 хвилин, але рішення щодо його участі в завтрашній грі ми приймемо після консультацій із медичним штабом.

- Наскільки ви розраховуєте на Жерсона Родрігеса в завтрашньому матчі?

А.Х.: Видно, що він у хорошому стані, в ігровому тонусі, оскільки чемпіонат Японії зараз триває. Він готується до гри, а як ми використаємо його, буде залежати від того, як складатиметься гра.

- Багато років тому ви грали з «Брюгге» в товариському матчі, і тоді «Динамо» легко переграло суперника. Зараз Бельгія випереджає Україну в таблиці коефіцієнтів. Чим ви поясните прогрес бельгійського футболу?

А.Х.: Думаю, що прогрес бельгійського чемпіонату пов'язаний із тим, що хороші українські футболісти приїхали сюди (сміх у залі).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер