Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Результат порадував, як і сама гра»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Результат порадував, як і сама гра»

- Дисципліна та порядок на полі, ефективна гра попереду – ось запорука результату. Звичайно, на такому газоні начебто й створювати важко, але ми це робили й створювали моменти. Реалізація залишає бажати кращого, але десь і воротар вдало зіграв, десь поле підвело. Але результат порадував, як і сама гра. Найголовніше – був і рух, і бажання.

- Віталій Буяльський учергове підтвердив, що є справжнім лідером команди, що капітанська пов'язка йому пасує. Що скажете про його гру?

- Хлопець забив два м'ячі, добре відіграв як в атаці, так і в обороні. Після матчу я йому сказав, що потрібно було йти на хет-трик, адже були ще два моменти. Зрозуміло, що хотіли забити красиво, але він мав грати на себе. Віталій – більш командний футболіст, тому якщо партнер перебуває у більш вигідній ситуації, він завжди буде пасувати. Хлопець дуже радує своїм ставленням до справи, тому він капітан та лідер, як на футбольному полі, так і поза ним.

- У матчі з «Чорноморцем» як ніколи був помітний клас київського «Динамо». І за іменами, і за рівнем майстерності. Ваші підопічні дуже впевнено діяли на тлі опонентів...


- Найголовніше – настрій усіх хлопців. Ми знали, як зіграли наші конкуренти у верхній частині турнірної таблиці. Всі гравці поставилися серйозно. Мілевський відіграв дуже ефективно, працював як на атаку, так і на оборону.

- Напевно, хтось із футболістів залишається в розташуванні першої команди?

- Так, Сергій Сидорчук залишається в Одесі й буде готуватися до матчу «основи».

- Як ви вважаєте, хто ще з «дубля» міг би, як мінімум, не завадити першій команді в майбутньому матчі з «Чорноморцем»?

- Ніхто не завадив би.

- А якщо говорити про підсилення «основи»?

- На даний момент тренери «Динамо» прийняли рішення залишити в розташуванні першої команди Сергія Сидорчука (на фото – прим.ред.).

- Чого очікуєте від недільного матчу «Динамо» з «Чорноморцем»?

- Можу лише побажати хорошої гри та позитивного результату. «Чорноморець» – міцна команда, яка перебуває у верхній частині турнірної таблиці. Але футболісти «Динамо» вже з четверга готуються до цієї гри. Виконавці, які повернулися до розташування клубу зі збірних, зараз перебувають у піднесеному настрої, плюс функціональний стан, дисципліна та клас київського «Динамо» – все це має принести позитивний результат.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер