Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Результат... Його ми забули, вже коли вийшли з роздягальні»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Результат... Його ми забули, вже коли вийшли з роздягальні»

- Напевно, ми забули взяти із собою ковзани. Ми знали, що тут таке поле, але все ж воно занадто специфічне. Після матчу я відразу сказав хлопцям забути рахунок. Які до них можуть бути претензії по грі? Всі віддавалися та билися до останнього. Коли пропускали перший м'яч, послизнувся воротар, коли другий лівий захисник. Оборонятися на такому полі завжди легше. Ми гадали, що найгірший газон у Львові, але Луганськ його перевершив. Просто жах.

- Калитвинцева не взяли із собою саме з цієї причини?

- Звичайно! Навіщо нам ризикувати здоров'ям футболіста? Поїхав той, хто може. Звична річ, неприємно програвати, але все ще попереду: доволі важкий календар у «Зорі» та в нас хороші ігри. Поки ми залишаємося на другому місці, але не припиняємо боротьбу за те, щоб піднятися вище.

- У другому таймі Ви ризикнули, перейшовши на гру в три захисники. Що мало статися, щоб цей ризик виправдав себе?

- Ми мали перевагу з хвилини 20-ї. Поки пристосовувалися до поля, вже програвали 2:0. Далі грати в чотири захисники сенсу вже не було. Словом, ми отримали по два м'ячі, як граючи в 4 захисники, так і в 3. А свої моменти не забили. Але нічого страшного, головне, що всі хлопці живі-здорові. А результат... Його ми забули, вже коли вийшли з роздягальні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер