Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Із кожною грою команда додає»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Із кожною грою команда додає»

- У виконанні нашої команди було два різних тайми. До перерви ми володіли перевагою, а вся небезпека біля наших воріт була після стандартів. А в другому таймі не складалося з першим пасом, з'явилася велика кількість браку, й ініціатива перейшла до команди суперника. Словом, перший тайм – за нами, другий – за ними, тож рахунок 1:1 є закономірним.

- Що відчули, коли здавалося, що перемога вже у вас в руках, але тут команда пропустила в компенсований час?

- Точно не позитивні відчуття. Позначилася молодість хлопців, вони багато емоцій витратили, коли бігли вітати із забитим м'ячем Юссуфа. Але все одно видно, що з кожною грою команда додає, грає у футбол. Звичайно, хотілося би кращого результату, перемоги, й вона була поруч, але, повторюся, такі ігри загартовують. Але відчуття, безумовно, не ті, які хотілося би мати після того, як команда повела в рахунку на 90-й хвилині.

- У вас у команді двоє досвідчених футболістів – Юссуф та Алієв. Наскільки ви задоволені їхньою грою?


- Якщо я поміняв Алієва, напевно, я незадоволений його діями. На полі потрібно виконувати ті вимоги, які ми обговорюємо в роздягальні, а окрім цього, ще потрібно рухатися. Колись Алієв грав на іншому рівні, але зараз він – футболіст «Динамо-2», тому він має виконувати вимоги так само, як і гравці 1995-го або 1994-го року народження.

Світлана Полякова з Олександрії

* фото В.Шараєвський

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер