Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Рахуються не моменти, а голи»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Рахуються не моменти, а голи»

- Що можна коментувати, якщо команда програє. Маємо перевагу в гольових моментах, але рахунок... Не можемо реалізувати те, що створюємо. Начебто команда непогано грає, але результат... Рахунок на табло, й він не радує. Особливо в другому таймі ми створили багато моментів, але кількість на якість не перетворюється.

- Через те, що у вас сьогодні День народження та ювілей, хлопці налаштовувалися на матч якось по-особливому? Планували зробити подарунок?

- Як ви бачили, подарунок вони зробили... Хотіти – одна справа, а вміти – зовсім інше. Є бажання, але не вистачає майстерності. Моменти не рахуються, а рахуються голи.

- 40 років – це багато чи мало?

- Час покаже. Певну дистанцію вже пройдено. Є вже якийсь життєвий досвід. Все попереду й усе тільки починається. Торік був один настрій, а зараз – інший. Футбол – це гра. У нього потрібно грати і його любити. Дай Боже, щоб ми допомогли нашим хлопцям зміцніти. У першу чергу – у психологічному плані, адже все в це й упирається.

- В якості гравця ви досягли багато чого. Яким бачите своє майбутнє в якості тренера?

- Треба переживати й такі моменти, вчитися. Тренерська робота – нелегка робота. Тим не менш, я обрав її, й буду займатися нею до кінця.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер