Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Важко було розкрити ешелоновану оборону «Арсенала»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Важко було розкрити ешелоновану оборону «Арсенала»

- Ви достатньо довго не виходили з роздягальні. Довелося довго й переконливо пояснювати хлопцям багато нюансів матчу?

- Ні. Зрозуміла річ, ми дуже засмучені результатом. Особливої ​​розмови не було. А враження стосовно матчу: потворна гра центральних захисників. Усі три м'ячі ми пропустили з центральної зони, а загалом за останні п'ять матчів ми пропустили дев'ять м'ячів. Із такою грою в обороні важко розраховувати на позитивний результат.

- У першому таймі «Динамо» грало за схемою 4-4-2, але в другому перебудувалося на 4-3-3. Розраховували на креатив в атаці й успішну гру форвардів?

- Суперник закрився, і ми прагнули чинити тиск на чужі ворота. Але в першому таймі невдало зіграв Яремчук, та й Артем Кравець лише повернувся на поле після травми. Вони мали тримати в напрузі оборону суперника, доставляти м'яча до штрафного майданчика, але склалося зовсім інакше. Коли в першому таймі м'яч опинявся на фланзі, то ані Кравець, ані Яремчук у штрафному майданчику навіть не з’являлися. Важко було розкрити цю оборону. На початку другого тайму в контратаці пропустили другий м’яч, хоча потім, здавалося, «вилізли» з 0:2 ... Значить, команда не була готова перемогти.

- Тим не менше, Яремчук залишив поле в першому таймі, а Кравець відіграв усі 90 хвилин, хоча, відверто кажучи, жодної користі команді не приніс. Можливо, участь Артема в матчі була обумовлена з тренерським штабом «основи»?

- Ні, тут справа в іншому. У нас більше не було нападників в запасі. Маїк якраз змінив Яремчука. Артему потрібно отримувати ігрову практику.

- Чи будуть застосовані якісь штрафні санкції до Сергія Рибалці, який був вилучений у компенсований час?

- Звичайно, емоції й нерви потрібно тримати під контролем. Штрафні санкції? Сергій і без того грає за нас безкоштовно. Він не отримує преміальні за перемоги «дубля», оскільки закріплений за першою командою. Які до нього можуть бути санкції? ...

- Чи немає у хлопців відпускного настрою?

- Ми з ними домовилися, щоб нічого подібного не було. Просто в матчі з «Арсеналом» потворно зіграли центральні захисники. Абсолютно незрозуміло, навіщо вони взагалі вийшли на футбольне поле. Більше жодних пояснень у мене немає.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер