Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Команда має характер»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Команда має характер»

- Довелося проявити характер, як у попередньому матчі, так і в сьогоднішньому. Отже, він у команди є. Щодо гри, то вона була динамічною, але реалізація підвела. Навіть не знаю, що завадило забити Цибульнику чи Лазаровичу, коли він добивав м’яча після пенальті. Мабуть, їм ще бракує майстерності. Її відпрацьовують на тренуваннях, а от досвід прийде пізніше. Ми створили багато моментів, а біля наших воріт вся небезпека виникала після стандартних положень. Із гри суперники майже нічого не створили.

- Хто винен у пропущеному голі?

- Це заслуга Пічкура, який добре виконав штрафний. Мені здалося, що йому вдався чудовий удар. Потрібно подивитися на повторі, пробив він через стінку чи повз неї. Можливо, стінку було вишукано не зовсім вірно.

- Чому ви провели зворотню заміну Панфілова?

- Я був незадоволений його діями. Слава вийшов на позицію півзахисника й недопрацював у моменті, коли мав страхувати Чорноморця наприкінці другого тайму, а він натомість спостерігав, як Олександр бореться. В цей час його гравець опинився у нього за спиною. За рахунку 2:1 це неприпустимо. Завжди потрібно допрацьовувати до кінця.

- Чи довелося перебудовувати лінію півзахисту в зв’язку з одужанням Парцванії?

- Ми переглянули кілька останніх матчів молодіжної команди «Волині», тож знали, що в них зліва грав доволі швидкий Пічкур. Тому туди ми поставили потужного Парцванію, і з лівого флангу загрози майже не виникало. Темур добре знає, як діяти з точки зору тактики. Івана Трубочкіна ми змістили наліво. Гадаю, у цьому немає нічого складного.

- Яке завдання було в Гармаша? Здавалося, що він встигав усюди…

- Денис мав достатньо великий об’єм роботи, а той факт, що він старався, вказує на його відповідальне ставлення до гри. Те ж саме можна сказати і про Артема Мілевського.

- Ви задоволені грою Мілевського?

Він виконував все, що було потрібно. Поле було важким через дощі, тому в другому таймі всі хлопці втомилися і припускалися помилок.

- Чому саме Гармаш пробивав пенальті?

- Він упевнено підійшов до м’яча. Ми теж не сумнівалися в ньому, але ви бачили, чим усе закінчилося (посміхається).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер