Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У нас не вистачає потужності та холоднокровності на завершальній стадії»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У нас не вистачає потужності та холоднокровності на завершальній стадії»

- Ми знову побачили два різних тайми у виконанні нашої команди. У першому таймі повна перевага, в тому числі й за моментами. Але, на жаль, рахуються не моменти, а голи. Тому потрібно реалізовувати свої моменти. Ми не покарали суперника за помилки, яких вони припустилися, а нас покарали за наші помилки. Невпевнена гра центрального захисника та воротаря призвели до того, що команди програла. Хоча в першому таймі була наша повна перевага. Але матч триває 90 хвилин.

- Наскільки виправдали себе заміни?

- Не скажу, що вони підсилили гру. Ми намагалися освіжити фланги, додати їм швидкості. Але, на жаль, гравці, які вийшли на заміну, увійшли у гру не так активно, як хотілося би. Хоча, наприклад, Мякушко знайшов момент для удару, Савченко переважно підігравав... Ті ж Суарес та Каверін не готові на сьогоднішній день грати всі 90 хвилин, однак вони мають хоч якийсь досвід у 1-й лізі, тому ставка робиться на них. Але зараз вони готові зіграти лише 55-60 хвилин.

- Чи стала для вас одкровенням гра Кадимяна?

- Звичайно, він забив два м'ячі, але ж у першому таймі ми йому фактично нічого не дали зробити. Він покарав нас за наші помилки. Індивідуально він особливо не загрожував, але свою роль зіграв постійний тиск, який він чинив на нашу оборону – при першому взятті воріт виграв позицію, при другому скористався помилкою воротаря. Ми були готові до такої гри, але його виконання виявилося кращим, ніж у нашої оборони.

- «Динамо-2» відчуває проблеми через відсутність такого забивного форварда, який уміє самому собі створити моменти?

- У нас усе добре до штрафного майданчика. У нас не вистачає саме потужності, холоднокровності на завершальній стадії. До штрафного майданчика наша команда грає непогано. Тепер би ще почати реалізовувати ті моменти, які ми створюємо, й ще надійніше грати позаду. Нам не завадив би будь-який форвард, який би забивав голи, був би наконечником тих моментів, які ми створюємо.

- Чи все гаразд із Рижуком? Йому надавали допомогу наприкінці поєдинку...

- У нього просто звело ногу судомою. Я думаю, жодних серйозних проблем не має бути, й завтра він уже буде в розташуванні збірної.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер