Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Вдалося перемогти завдяки організації гри»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Вдалося перемогти завдяки організації гри»

- Сьогодні хлопці привітали Олега Маїка з Днем народження (посміхається). Тренеру минулого разу не пощастило, а молодого хлопця краще вдалося привітати. А що стосується гри, нарешті, ми реалізували свою ігрову перевагу, це й принесло позитивний результат. Дисципліна та порядок б'є майстерніші команди, але впадати в ейфорію не варто. Перше коло в нас взагалі вийшло невдалим, дай Боже, щоб ця перемога додала впевненості хлопцям. Вони можуть та вміють грати. А все інше залежить від них, від їхніх дій на футбольному полі.

- У складі «Геліоса» грало дуже багато досвідчених футболістів, які виступали в Прем'єр-лізі. Вас це не бентежило?

- У нас також є прізвища, але вони не грають у футбол, усе залежить від футболістів. Нам протистояла хороша, міцна команда. Але за рахунок організації гри нам вдалося перемогти. Ця перемога має додати впевненості, а взагалі в нас у кожній грі є достатньо моментів, але реалізація підводить. Сьогодні вона була на хорошому рівні.

- У багатьох попередніх матчах у другому таймі команда трохи «сідала», якщо не фізично, то емоційно. Цього разу нічого подібного не було  це через те, що після першого тайму рахунок був 2:0?

- Так, у нас була певна нестабільність. Сьогодні нам трохи полегшило завдання вилучення у складі суперника, але й рахунок, безумовно, додавав упевненості. Другий тайм ми побудували на швидкому переході з оборони до атаки, знову створили чудові моменти й один із них довели до логічного завершення. Цього виявилося достатньо для перемоги.

- У матчі з «Геліосом» ви зробили дві заміни в порівнянні з попереднім поєдинком. Чому ми не побачили Хльобаса та Савченка навіть у заявці?

- Хльобас отримав травму, а Льоша  молодий хлопець, сьогодні вирішили поставити інших гравців. Це виправдало сподівання.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер