Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У наступному сезоні будемо ставити більш високі цілі»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У наступному сезоні будемо ставити більш високі цілі»

- Олександре Миколайовичу, прийміть наші вітання із завершенням чемпіонату! Яким, на ваш погляд, був цей сезон для вашої команди?

- Непоганий – точно. Поступово команда додає. А якщо ми програли своєму прямому конкуренту обидва матчі, значить, друге місце закономірне. Олена Христофоровна Гуц (диктор – Прим. авт.) вбила всю інтригу ще на 15-й хвилині зустрічі, оголосивши, що «Зоря» впевнено перемагає в Луганську (посміхається). Але хлопці все одно здобули перемогу й із хорошим настроєм завершили сезон. Важливо, що вдалося уникнути травм. Багато футболістів їдуть ще й до збірних, тому для них ще сезон не завершено. Хочу побажати, щоб вони повернулися до розташування команди живими та здоровими, а наступного року будемо ставити вищі завдання.

- Обидва голи на рахунку Романа Яремчука, який кількома днями раніше оформив хет-трик у ворота «Ворскли» в чемпіонаті U-19. У новому сезоні на цього футболіста ви покладаєте особливі надії?

- Не лише я, але й перша команда. Але все потрібно робити крок за кроком. Хлопець не отримував у нас ігрової практики, але чудово виглядав у команді 19-річних. А сьогодні він довів, що має відмінні перспективи й у разі відповідного ставлення до роботи він може стати класним форвардом.

- А його заміна випадково не пов'язана ще й із тим, що він може зіграти в неділю за першу команду?

- Зателефонуйте Олегу Володимировичу й дізнайтеся. Я його замінив, бо хлопець грав кілька днів тому. Забив два м'ячі та пішов під оплески глядачів. Хотілося би, щоб у його кар'єрі цих оплесків було ще дуже багато.

- Коли команда збереться після відпустки?

- 16 червня. У цей день відбудеться медогляд, а 17-го почнемо готуватися до сезону.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер