Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Загалом, звичайно, є незадоволення...»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Загалом, звичайно, є незадоволення...»

- Наша команда ні в чому не поступалася супернику: ані в боротьбі, ані в створенні моментів. Їх, напевно, в нас було навіть більше. Олег Володимирович був на грі, він свою думку скаже. Але хлопцям 94-95 років народження все одно можна подякувати. Що стосується гравців першої команди, то вони грали, виходячи з загальнодинамівських принципів. Перед матчем Олег Володимирович заходив до роздягальні та пояснив, що хоче бачити саме від гравців першої команди.

Загалом, звичайно, є незадоволення: стільки моментів не реалізувати... Є над чим працювати. Що стосується пропущених голів, то вони стали результатом чисто індивідуальних помилок молодих футболістів. Перед грою я спілкувався з Григорієм Михайловичем, він питав, як там молоді, як Болденков. Я сказав, що на цій позиції потрібна, перш за все, надійність. Ось її якраз у молодих хлопців не було. Начебто лише чотири удари по наших воротах – і два м'ячі пропустили.

Айїла Юссуф? Ну, сенс тримати такого гравця в команді, яка буде грати в 1-й лізі. Хоча, звичайно, він би нам знадобився, але це не його рівень. Гадаю, керівництво це питання до завершення трансферного вікна вирішить, – зазначив Олександр Миколайович.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер