Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У другому таймі зникнув перший пас»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У другому таймі зникнув перший пас»

- Перші 15-20 хвилин другого тайму нам не вдалися, команда суперника спростила гру, а в силовій боротьбі ми ще програємо, адже фізіологію не обдуриш. Хоча перший тайм провели відмінно, як в обороні, так і під час переходу з оборони до атаки. Чудовий момент наприкінці матчу був у Олега Маїка, якби реалізув його, і рахунок міг стати 2:0. Але спроб зберегти результат із початку другого тайму не було. Зникнув перший пас під час виходу з оборони, підвела боротьба на другому поверсі. А внизу команда виглядала доволі впевнено й проводила хороші атаки, але стандартні положення досі є нашим головним болем. Нас продавлюють «на другому поверсі» саме в силовій боротьбі.

- Впало в око, що, незважаючи на дощову погоду, наприкінці матчу у складі «Динамо-2» були футболісти, які забруднили лише гетри, наприклад, Ягодінскіс.

- Віталійс? Та він, між іншим, не програв жодного єдиноборства, ані внизу, ані вгорі. Він вміє вигравати боротьбу чисто.

- Було видно, що після перерви й Акубардія, й Савченко втомилися, де Гемега, Коркішко, Каверін, які могли би їх замінити?

- Коркішко непогано зіграв у минулому турі, але з'явилися проблеми з коліном. Вже три місяці не можемо зрозуміти, яка хвороба в Гемеги, але два дні тому він уже почав тренуватися індивідуально. У Каверіна також проблеми з колінами та м'язами. На полі потрібно виходити готовими. Гемега ще взагалі не готовий, а Каверін уже чотири дні працює в загальній групі. Думаю, він уже буде готуватися до наступного матчу. Але найголовніше, щоб за день до гри не з'явилася якась чергова травма.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер