Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Усіх нас із перемогою!»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Усіх нас із перемогою!»

- Нещодавно грали з «Шахтарем», і з нашого боку йде позиційна оборона та перехід до атаки. Моментів багато не буває, але володіти м'ячем не означає перемагати. Грати без м'яча та терпіти - це потрібно вміти. Так, є певні проблеми в атаці, бракує пасу й хотілося би освіжити лінію, наприклад, але в обороні відпрацьовують всі. Хлопцям велика подяка й усіх нас із перемогою.

- Чи встигне команда відновитися до «Славії»?

- У попередньому році в нас був такий самий графік, і зараз триває п'ятиденний цикл. Зараз більше роботи у медичного штабу, хлопці - професіонали та знають, як відновлюватися. Готуватися до «Славії» почнемо з неділі.

- Яка ситуація з Піваричем?

- Він лише прибув та зіграв тайм за молодіжну команду, у нього було два тижні відпустки. Сідклей відіграв 90 хвилин, і він у кращому стані зараз, ніж Піварич, набирає форму. Плюс не забувайте, що в нас є та грає Микола Морозюк.

- Три заміни в матчі - три центральних півзахисника. Чого хотіли додати?

- Коли змінювали центр поля, то хотіли більше контролю м'яча. Гармаш чудово вийшов та відіграв, Че Че зберігав м'яч та додав спокою. Андрієвський чудово увійшов в гру. Основна небезпека «Шахтаря» виникала з центру поля, й хлопці з перших хвилин виконали багато роботи без м'яча.

- Шапаренко не було навіть у запасі...

- У нас є обойма футболістів, 22 людини, й він працює разом з усіма. Плюс була травма й є певне побоювання самого футболіста. Але з неділі він та інші хлопці будуть готуватися до Ліги чемпіонів.

- Чи відправляли когось на матч «Славії»?

- Ні, у нас достатньо інформації. Навіть якби хтось поїхав, то навряд чи їхні побудови та гра принципово змінилися би. Як і наші.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер