Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Другий тайм вселяє оптимізм перед матчем-відповіддю»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Другий тайм вселяє оптимізм перед матчем-відповіддю»

- Матч розпочали добре. Контролювали гру перші 15 хвилин. Бєсєдін створив момент, але не використав його. Але потім досвідчені футболісти припускалися невимушених помилок у центральній зоні при виході з оборони в атаку. Почали поспішати, перехоплювали м'яч і відразу його втрачали. Другий тайм вийшов без центру поля. Було багато моментів, атака то на одні ворота, то на інші. Наприкінці ми мали два чудові моменти, коли вибігали у контратаки. Однак не вистачало останнього пасу й завершального удару. Загалом, другий тайм вселяє оптимізм перед матчем-відповіддю в Києві.

- Заміни посилили гру? Оцініть ступінь готовності Циганкова і Родрігеса.

- Жерсон посилив гру, чіплявся за м'ячі. Помітно, що він у хорошій формі. Як показав другий тайм, Родрігес - дуже якісне підсилення в атаці та придбання для нас. Що стосується Віті, ви самі бачили ті дві помилки, які взагалі йому не властиві. Не кажу вже про ті дві передачі поперек, яких він зазвичай не робить. Але як такого тренувального процесу зараз, у такому графіку матчів, у нас немає. Тільки через ігри він набере форму. 

- Чи позначився на функціональному стані насичений графік останніх матчів? Ви провели чотири останні матчі на виїзді... Чи було таке у вашій практиці раніше?

- Так склався календар. Ми більше перебуваємо в літаках. Але як показав другий тайм, команда досить добре готова функціонально. Проводимо міні-ротацію, хоча я би не сказав, що цей графік надто жорсткий. Повторюся, команда в плані функціональної готовності досить добре зіграла.

- Чи можна сказати, що ви ризикували, зробивши досить ранні заміни?

- Усі наші заміни були спрямовані на атаку. Ми хотіли забити гол. Так, завжди є ризик, коли проводиш такі ранні заміни. Ми хотіли підсилити атаку, не хотіли зберігати той рахунок, який був після першого тайму.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер