Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Я вдячний хлопцям за роботу і атмосферу на зборі»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Я вдячний хлопцям за роботу і атмосферу на зборі»

- Погода і умови просто чудові, ставлення хлопців і саме розуміння того, що на нас чекає у зимово-весняній частині чемпіонату. Відпрацювали на досить професійному рівні. Десь була важка робота, потрібно було потерпіти. Я вдячний хлопцям за це і за ставлення, атмосферу, яка тут панувала.

На жаль, не обійшлося без травм різної тяжкості. Хачеріді другий збір має почати в основній групі. Влад Калитвинцев завтра пройде медичне обстеження, дізнаємося ступінь його пошкодження. Пантич збір практично пропустив, тому ми і не змогли визначити його стан на цьому зборі. Але хлопці вже знають, хто полетить із нами на другий збір, а хто з молодіжною командою - сьогодні все оголосили. Тож будемо готуватися цілеспрямованіше до старту офіційних ігор.

Усі суперники на цьому етапі були достатньо сильними, кваліфікованими. Ми десь, можливо, і свідомо підбирали таких суперників, які знаходяться в оптимальніших кондиціях, щоб уже на першому зборі визначити, над чим потрібно працювати як в обороні, так і в атаці, у переході з оборони в атаку і навпаки. Сьогоднішня гра показала, що ми 70 хвилин досить добре рухалися, добре грали вперед, надійно грали позаду. В кінці, можливо, вже не вистачило як фізичних, так і емоційних сил. Були моменти і біля наших воріт, і біля воріт суперника. Усі команди, які були нашими суперниками на цьому зборі, достатньо кваліфіковані.

Над позицією центрального захисника ми працюємо. Думаю, що наступного тижня буде вже якась ясність щодо цієї позицією. З молодих хлопців Смирний залишається, Миколенко і Шапаренко їдуть з нами на другий збір. Алібеков, Попов і Алексєєв завтра відлітають з молодіжною командою на збір до Туреччини. Також на другому зборі приєднаються Мораес і Мбокані. Тож загалом у нас 23 польових футболісти повинні розпочати 1-го лютого другу частину нашої підготовки.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер