Олександр ХАЦКЕВИЧ: «За піжонство карають»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «За піжонство карають»

- За піжонство карають! Команда працює та створює стовідсоткові моменти, але майстерність деяких футболістів не відповідає рівню молодіжної команди. Якщо у Хльобаса ще все можна виправити, але я не знаю, які потрібні моменти Кравцю, щоб забити... За це карають. А позитивний момент лише один – на поле повернувся Олександр Шовковський. У першому таймі він зміг проявити себе, але той гол, який приніс гостям нічию, напевно, із тих, які не беруться.

- А чому вийшов цей удар?

- Потрібно дивитися. Аруна «обрізав» команду в центрі поля, а хлопець пробив із 20-ти метрів так, що без шансів для воротаря.

- Багато хлопців їздили до збірних. Це якось позначилося на грі?

- Це нікого не цікавить. Цю команду потрібно перегравати з рахунком 5:0! Все було в наших руках, але, ще раз кажу, за подібне ставлення карає будь-яка команда.

- Як, у такому разі, впливати на гравців першої команди?

- На грі був присутній президент клубу. Якщо людина заявляє, що вона не гірша за нападників першої команди, то вона, в першу чергу, має відповідати за свою гру. А можна як забити, так і не забити. Футболісти з першої команди потрапляють до розташування «молодіжки» лише в день гри, тому застосування покарання в компетенції президента та головного тренера.

- Заміна Рибалки на Кравця була запланованою?

- Так. Заздалегідь було обумовлено, що вони грають по тайму.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер