Олександр ПОПОВ: «Готовий зіграти за« біло-синіх », але у динамівців є вже гравець із таким прізвищем!»

Олександр ПОПОВ: «Готовий зіграти за« біло-синіх », але у динамівців є вже гравець із таким прізвищем!»

Олександр Попов на початку зустрічі зазначив, що 13 травня цього року Футбольному клубу «Динамо» виповнюється 85 років і привітав із цією знаменною подією всіх присутніх. Також міський голова зазначив, що напередодні Євро-2012, коли до столиці приїде багато вболівальників із різних країн світу, надзвичайно важливий досвід Фан-клубу в організації різних спортивно-масових заходів та налагодженні комунікацій між уболівальниками.

Далі з промовою виступив віце-президент Футбольного клубу «Динамо» (Київ) Олексій Семененко, який подякував за привітання й зазначив, що приємно здивований, тому що за весь час його роботи у Клубі така зустріч відбулася вперше. Віце-президент розповів про роботу ФК «Динамо» (Київ) з уболівальниками. Зокрема, присутні дізналися про особливості взаємин із найбільш активними вболівальниками – ультрас. Завершив свій виступ Олексій Семененко інформацією про появу офіційних сторінок Клубу в соціальних мережах, де вболівальники зможуть спілкуватися й ділитися власним контентом.

Інформативною та змістовною була доповідь Сергія Михайленко – президента Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ). Він розповів про проекти, що реалізуються для вболівальників, зокрема, у школах та вищих навчальних закладах. Голову КМДА Олександра Попова зацікавило створення фан-куточків у школах та екскурсійний проект. Він зазначив, що КМДА готова до співпраці й чекає від Фан-клубу конкретних пропозицій. Також Михайленко запропонував представникам КМДА взяти участь в одному з таких проектів і запросив усіх бажаючих на екскурсію стадіоном «Динамо».

Сергій Михайленко поінформував про цілу низку футбольних турнірів, що проводяться під егідою Фан-клубу. Анонсуючи майбутній турнір пам'яті Валерія Васильовича Лобановського, він разом із Олексієм Семененко згадали, що голова КМДА й сам добре грає у футбол і запросив до участі в турнірі команду КМДА.

Олександр Попов з ентузіазмом сприйняв запрошення й розповів, що у нього є навіть іменна футболка з номером, але потім пожартував, що в «Динамо» вже є гравець із таким прізвищем.

Представники «Динамо» прийшли на зустріч не з порожніми руками. Із рук віце-президента Олексія Семененка від футбольного клубу «Динамо» (Київ) Олександр Попов отримав м'яч із автографами гравців команди, а президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко подарував голові КМДА уболівальницьку «розу» (шарф), що символізувало його вступ до почесних членів Фан-клубу.

Далі відбулося обговорення питань співробітництва між Київською міською державною адміністрацією та Фан-клубом київського «Динамо», зокрема, у сфері вживання заходів безпеки та організації дозвілля вболівальників під час проведення в Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Завершилася зустріч традиційним фотографуванням та дружніми рукостисканнями.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер