Олександр РИБКА: «До гри зі «Стяуа» підійдемо у своїй найкращій формі»

Олександр РИБКА: «До гри зі «Стяуа» підійдемо у своїй найкращій формі»

- Вважаю, найголовніше – що ми досягли позитивного результату. Знали, що буде нелегка гра. У Львові з «Карпатами» матчі завжди проходять напружено. Але ми знали, куди ми їдемо й навіщо.

- Початок гри складався для вас легко, але в другому таймі почалися труднощі. Це наслідок того, що «Карпати» додали?

- На щастя, ми забили швидкий м'яч, це трохи заспокоїло гру в першому таймі. Після перерви, напевно, трохи втомилися, відійшли назад та діяли за рахунком, тому пішла така гра. Але в нас є час, будемо готуватися, за чотири дні вже поєдинок зі «Стяуа». Думаю, до нього всі підійдуть у своїй найкращій формі.

- Після травми повернувся на поле Євген Хачеріді. Як оціните взаємодію з ним?

- Женя завжди надійно грає в захисті, але, думаю, він ще не в своїх найкращих кондиціях. Над цим необхідно щодня працювати на тренуваннях, і все буде гаразд.

- Ви бачили, що вболівальники влаштували на трибунах у перерві? Видовище сподобалося, чи, навпаки, подібного не можна допускати?

- Не знаю, з цим розберуться спеціальні інстанції. Ми граємо у футбол для вболівальників, вони теж є частиною футболу, тож це нормальні моменти.

- Найбільш неприємна подія матчу – травма Жені Макаренка...

- Зараз важко щось сказати, завтра буде обстеження... Будемо сподіватися, що там щось не дуже серйозне. Найприкріше, що пошкодження вийшло на рівному місці, мабуть, уже втомився, «наївся»...

- У повторному матчі з «Карпатами» не буде жодних сюрпризів? Уже добре знаєте нинішню силу команди?

- Подивимося, адже гра ще нескоро. У нас кожен поєдинок, як останній. Зараз готуємося до «Стяуа». До перерви, пов'язаної з матчами збірних, на нас чекають дві дуже важливих зустрічі – всю підготовку присвятимо їм.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер