Олександр РИБКА:«Хочеться якомога скоріше почати тренуватися, набрати хороші кондиції»

Олександр РИБКА:«Хочеться якомога скоріше почати тренуватися, набрати хороші кондиції»

Вихованець клубу тепер уже офіційно повернувся до рідної команди та сповнений сил застосувати всю свою майстерність, талант та досвід заради успіхів «біло-синіх». До виходу команди з відпустки залишається трохи більше десяти днів, їх Олександр має намір провести з користю для справи.

- Хочу подякувати моєму рідному клубу «Динамо» за довіру, а всіх уболівальників команди, всіх шанувальників футболу, привітати з новорічними та різдвяними святами, – першим ділом сказав Рибка в бесіді з журналістом клубного сайту ФК «Динамо» (Київ).

- Як проводите відпустку, вдалося побувати в теплих краях?

- У грудні разом із дружиною відпочивали на Кубі, а перед Новим роком повернулися до Києва. Зараз є час побути з родиною, приділити час друзям. Разом із приємними моментами не забуваю про футбол. Перед відпусткою тренери кожному гравцю склали програму, яку потрібно виконувати. Днями почну працювати самостійно. Буду на базі в Кончі-Заспі ходити до тренажерної зали, якщо дозволить погода, займатимуся на футбольному полі.

- Напевно, Ви, як ніхто інший, із нетерпінням чекаєте початку підготовки до нового футбольного року?

- Звичайно, хочеться якомога скоріше почати тренуватися, набрати хороші кондиції. Для цього будуть два підготовчих збори та контрольні матчі. Я неодноразово казав, що дуже скучив за футболом, за атмосферою гри, заповненого глядачами стадіону. На зборах буду багато працювати, щоб тренери мені довірили місце у складі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер