Олександр Рибка: «Розраховую на повернення в першу команду»

Олександр Рибка: «Розраховую на повернення в першу команду»

Голкіпер Олександр Рибка має досвід виступів у вищій лізі, але у другій частині минулого сезону виступав за «Динамо-2». Тренери «Динамо» місце в рамці воріт більше довіряють досвідченим Шовковському і Луценку.

В інтерв’ю офіційному сайту Олександр дав оцінку виступу «Динамо» минулого сезону, а також оцінив свої перспективи в основній команді.

- Олександре, кінець чемпіонату ти провів у «Динамо-2». Чи була розмова з тренерським штабом із цього приводу?

- Як такої бесіди з тренерським штабом і особисто з головним тренером не було. Мені потрібна була ігрова практика, а оскільки в першій команді її отримати було практично неможливо, то було прийнято рішення, що краще для мене буде виступати за команду Геннадія Литовченка.

- Ну а ти сам відчуваєш у собі сили все-таки грати в першій команді?

- Важко оцінювати свої сили. Я можу сказати, що готовий, насправді все буде з точністю до навпаки. У будь-якому випадку, вирішувати тренерам. Мені з залишається працювати і доводити, що я достойний місця в складі.

- Як би ти оцінив виступ команди у другій частині сезону, коли ти практично випав із «обойми» головної команди?

- Першу частину сезону хотілося б забути, оскільки вона принесла одні розчарування – далека від ідеалу гра в чемпіонаті України, провал у Лізі чемпіонів. Навесні ж, гадаю, хлопці зі своїм завданням впорались. Скоротивши відставання від «Шахтаря» до мінімуму, ми до останнього боролись за чемпіонство, але, на жаль, не вистачило найменшого.

- Не прикро було з вищої ліги знову переключитись на першу?

- Таке футбольне життя. Сьогодні я виступаю за другу команду, і повинен показувати свою кращу гру, щоб розраховувати на повернення в основну «обойму» команди.

- Уже через кілька днів футболісти «основи» вийдуть із відпустки. А скільки він триватиме в тебе?

- Я теж у відпустці. Тренерський штаб надав мені десять днів відпочинку, і 10 червня я приступаю до тренувань.

- Де і з ким його проводиш?

- На дачі, з батьками. Природа, свіже повітря – кращий спосіб відпочити від міської суєти.

- На збір із першою командою летиш?

- Поки що жодної розмови з головним тренером не було. Звичайно, сподіваюсь, що разом із командою вирушу на збір до Австрії, але загадувати не буду.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер