Олександр Рибка: «У Полтаві спробуємо перемогти в основний час»

Олександр Рибка: «У Полтаві спробуємо перемогти в основний час»

Голкіпер "Динамо" Олександр Рибка в інтерв'ю кореспонденту офіційного клубного сайту розповів про свої надії, які покладає на матч за Суперкубок України, а також дав характеристику новачкам команди.

- Які надії покладаєте на майбутній сезон?

- Сподіваємося, перш за все, надолужити все втрачене в минулому сезоні. Настрій, звичайно, бойовий, ведемо серйозну підготовку до чемпіонату. Команда провела хороші збори, під час яких ми накопичили достатній запас міцності. Гадаю, все має бути нормально. В новому сезоні спробуємо повернути втрачені трофеї.

- Матч за Суперкубок буде особливо відповідальним?

- Звичайно, адже ми граємо не з ким-небудь, а з «Шахтарем», а поєдинки з цим суперником на будь-якому рівні дуже принципові, будь то Кубок України, чемпіонат або просто товариський матч. Ми, звичайно, спробуємо перемогти.

- Три з чотирьох попередніх розиграшів Суперкубка закінчувалися серією післяматчевих пенальті. Окремо готуватиметеся до цього компоненту гри?

- Ні, спробуємо виграти в основний час.

- Як можете оцінити свою роботу на зборах?

- Я не можу її оцінювати, це мають робити тренери.

- Як проявили себе на зборах новачки команди?

- Я вважаю, що клуб зробив хороші придбання, всі футболісти високого рівня. Гадаю, вони це доведуть своїми виступами за «Динамо».

- Встигли з кимось з них потоваришувати? Як знаходите спільну мову?

- Іноді за допомогою жестів, а іноді допомагає англійська мова. Багато хто вже починає говорити нашою мовою, наприклад, Бетао. Вважаю, за такий короткий час його перебування в нашій країні, він вже достатньо добре висловлюється.

- Він настільки талановитий?

- Так. Це залежить, перш за все, від бажання людини.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер