Олександр СЕВИДОВ: «Динамо» покарало нас за помилки»

Олександр СЕВИДОВ: «Динамо» покарало нас за помилки»

- Хочу привітати «Динамо» з перемогою. Можу сказати, що я обіцяв, що ми будемо грати у футбол, і я нікого не обдурив. Ми дійсно грали, але «Динамо» - це «Динамо»: за наші помилки вони нас одразу ж покарали.

На жаль, сьогодні за годину до гри нам сказали, що Макаренко і Допілка вийти на поле не можуть. Приємно, що «Динамо» нас побоюється. Я не засуджую, якщо таке було в домовленостях, то це повинно виконуватися. Але треба було мені повідомити, як мінімум, за кілька днів до гри. Адже Макаренко в Києві у першому колі грав.

Можу сказати, що помилялися ми досить багато, не змогли убезпечити фланги своєї оборони. Радіти довелося лише декілька хвилин. Але я привітав хлопців з хорошою грою, з тим, що ми створили достатньо багато моментів біля воріт суперника. Я навіть не пригадаю, яка команда змогла створити стільки ж. Ми граємо у футбол, намагаємося, у нас дещо виходить. Я радий, що сьогодні, незважаючи на всі наші проблеми, ми виглядали перед своїми глядачами гідно. Думаю, що навіть програвши ми свою честь не втратили.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер