Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Здобули перемогу завдяки нашим діям та помилкам суперника»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Здобули перемогу завдяки нашим діям та помилкам суперника»

- Ми дуже серйозно розбирали помилки, які були припущені в перших двох матчах. Вважаю, що в першому таймі ми виконали установку на гру. Досягли результату завдяки нашим діям та помилкам суперника, які були викликані нашою грою. У другому таймі ми грали обережно, але агресивно. Так, припустилися кількох помилок, могли пропустити, але саме ми контролювали хід гри.

- Другий м'яч став переломним?

- Можливо, але футбол непередбачувана гра. Як би там не було, завжди потрібно грати далі. Хтось, можливо, помилився при якихось обставинах, але гру потрібно завжди доводити до кінця.

- «Динамо» поступово набирає форму?

- Я би дуже хотів, щоб команда набирала форму, постійно прогресувала та показувала видовищний футбол.

- Хто помилився, коли Зозуля пробивав у нижній кут?

- Зараз важко відповісти, але там і моя помилка була, тому що я зупинив м'яча перед собою, тому не мав можливості вибити його. Віддав пас на Женю, він далі – там була низка помилок.

- Сьогодні був напівпорожній стадіон. Чому люди навіть на такі матчі не ходять?

- Треба дивитися трохи глибше. Це стосується ситуації, яка зараз у країні. На жаль, багатьом не до футболу. Крім того, погодні умови не сприяють тому, щоб люди приходили на стадіон. Я думаю, коли все виправиться у країні, у Прем'єр-лізі буде 16 команд, тоді й уболівальники будуть заповнювати стадіони.

- Уболівальники повернули фаєри на стадіон. Знову повертаємося до старого?

- Під час гри я на це не звертаю уваги, намагаюся, щоб мене нічого не відволікало. У нас уже є умовні зауваження від УЄФА за поведінку вболівальників. Хочеться, щоб вони показали, що готові змінюватися та вболівати так, як це має бути на стадіоні.

- Сімейні проблеми не відволікають від роботи?

- Хочу сказати, що мені не 20 років, я все чудово розумію й відокремлюю своє особисте життя від робочого графіка. Якщо я буду кудись занурюватися з емоціями, то мені буде дуже важко вийти із ситуації. Я роблю все, що мені потрібно робити. Проблеми особистого характеру ніяк не позначаються на моїй роботі.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер